Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 7.: A Bika baljós telefonhívást kap, a Skorpió mágnesként vonzza magához a férfiakat

2022. október 07.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. október 7.: A Bika baljós telefonhívást kap, a Skorpió mágnesként vonzza magához a férfiakat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint sokat tehetnek ma a csillagjegyek a szerelmi és családi életük javításáért. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy dolog barátnak lenni, és egy másik dolog valakinek az egóját táplálni azért, hogy boldoggá tedd, Kos. Szóval ne hazudj senkinek se csak mert tudod, mit akar hallani! Az igaz barát az, aki mindig őszinte, még akkor is, ha ez azt jelenti: néha megbánt másokat a szavaival.

Bika

Kimondottan jól alakul a napod Bika, egészen addig, amíg nem kapsz az egyik rokonodtól egy telefonhívást, ami felforgatja a péntekedet. A hír nem túl kellemes, és előrevetíti egy hatalmas veszekedés, csalódás, kellemetlenség lehetőségét. Csak akkor foglalkozz a dologgal, ha kellően nyugodt vagy!

Ikrek

Lehet, ma be kell húznod a féket, ha szerelemről és romantikáról van szó, Ikrek. Az a probléma, hogy a fantáziád befolyásol téged, és nem reális alapokra építed a kapcsolatot, ami nagy csalódást okozhat. Szerencsére még nem késő ezen változtatni!

Rák

A mai napon egész jól alakulnak a dolgok, kedves Rák, és azt fogod látni: életed azon részei, amelyek a múltban darabokra hullottak, végre a helyükre kerülnek. Bízz benne, hogy minden gondos tervezés és erőfeszítés végre meghozza a gyümölcsét. Ez különösen igaz a szerelemi életedre, szóval tölts ma egy romantikus estét a partnereddel!

Oroszlán

Nem szereted, ha korlátoznak vagy irányítanak, pedig kivételesen épp erre lehet szükséged! Lázongás helyett ezúttal tényleg azt kellene tenned, amit javasolnak! Összpontosíts és pörögj rá ezerrel azokra a dolgokra, amelyeket mielőbb le kellene tudnod!

Szűz

Értékeld a jó dolgokat az életedben, és fejezd ki a háládat azoknak, akik sokat segítettek az elmúlt időszakban. Aztán menj, és tölts egy kis időt egyedül, mivel nagy szükséged lenne a lelki feltöltődésre és arra, hogy átgondold a jövődet.

Mérleg

Egy kissé lehangolt lehetsz ma, Mérleg. Nem alakulnak jól a dolgok a szerelmi életedben, és a dühös kirohanásaid sem segítik a helyzetedet. Kulcsfontosságú lenne, hogy figyelembe vedd a partnered gondolatait és érzéseit, így újra közelebb kerülnétek egymáshoz!

Skorpió

Két lábon járó férfimágnes vagy, Skorpió, árad belőled a vonzerő. Csak add önmagadat, és meglásd: mindenki téged akar majd! Remek lehetőségek kínálkoznak az ismerkedésre, de párban élőként arra is, hogy megerősítsd a kapcsolatodat a szerelmeddel.

Nyilas

Fontold meg, hogy kicsit konzervatívabb leszel a tetteidben, valamint az öltözködésedben. Talán ez az oka annak, amiért mostanában elriasztasz másokat. Ne becsüld alá a személyes megjelenés valamint az első benyomás erejét, pláne ha épp üzletet kötnél!

Bak

Meglehet, a szerelmi életed nem éppen úgy alakul, mint szeretnéd, de ne csüggedj, Bak! Tarts ki, és végül jól jössz ki minden helyzetből, akár párban élő, akár ismerkedésben lévő szingli vagy! Talán most szükség van egy kis távolságra ahhoz, hogy mindketten megtanuljátok értékelni egymást.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy a szerelmi vagy családi életedben átmeneti problémák merülnek fel. Légy gyakorlatias, de érzékeny is, amikor sor kerül a gondok megbeszélésére! A szeretteidnek most sokkal nagyobb szükségük van rád, mint azt gondolnád!

Halak

Ne úgy próbáld meg elnyerni mások szeretetét és megbecsülését, hogy befolyásolod őket. Hagyd, hogy a körülötted lévő emberek saját szabályokat hozzanak és meghúzzák a határaikat. Még az is előfordulhat: így sokkal jobban jársz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves