Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 26.: A Skorpió bármit kérhet a párjától, a Vízöntőt a saját családja támadja be

2022. október 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. október 26.: A Skorpió bármit kérhet a párjától, a Vízöntőt a saját családja támadja be
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp munkahelyi vagy magánéleti nehézségeket hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A karrieredben időszerű lenne a saját malmodra hajtani a vizet, nem mindig másokéra, Kos. A pénzügyeid kezdenek javulni, és egy kis odafigyeléssel még jobbak lesznek. Párban élőként óvakodj ma attól, hogy összevessz a partnereddel!

Bika

A kötelezettségeid egyre jobban leterhelnek. Próbálj meg higgadt maradni, és kerüld el azokat a hibákat, amiket lehetetlen visszafordítani. Láthatóan pozitívan alakulnak a dolgok a szakmai életedben, hiszen egyre több célod kezd megvalósulni.

Ikrek

Itt az ideje megszabadulni a pesszimizmustól, ami az utóbbi időben úrrá lett rajtad, és szembesülj a problémáiddal, a kihívásaiddal. Pozitívabb gondolkodásmóddal biztosan megtalálod a keresett megoldásokat. A jó hír az, hogy ebben a gondterhes időszakban valaki segítséget ajánlj.

Rák

A szerelmi életed felfelé ível, Rák. Tervezheted a jövődet kedveseddel. Félelem nélkül megnyílhatsz előtte, és elmondhatod neki, mit érzel. Ha egyedülálló vagy, ne siesd el a dolgokat, mert hamarosan úgyis megtalálod, akit keresel!

Oroszlán

Mindenki találkozni vagy beszélni szeretne veled, ugyanakkor rengeteg munkád van. Emiatt hajlamos lehetsz kapkodni, hogy mindenkire jusson időd, és mindennel végezz időben. Azt leszámítva, hogy aligha fogod így élvezni a napodat, komoly hibákat véthetsz, ezért légy óvatos!

Szűz

Készülj fel kedves Szűz, mert nehéz helyzetekkel kell ma szembenézned. Olyan érzésed van, mintha a káosz kellős közepébe csöppentél volna. Ne aggódj, sokkal jobban fogod kezelni a problémákat, mint azt gondolnád, és még egy jelet is kapsz az  univerzumtól azzal kapcsolatban, hogy jó úton jársz.

Mérleg

Óvatosnak kell lenned minden lépéseddel a munkahelyeden. Találj ki egy stratégiát, és ragaszkodj hozzá! Ne rohanj bele az üzletekbe és megállapodásokba, amiket nincs elég időd átgondolni, akármennyire is ígéretesek vagy akármennyire is megbízható emberek ajánlják.  

Skorpió

Tele vagy ma dinamizmussal és életerővel, és ez az érzést adja: bármi lehetsz, és bármit megtehetsz! Rajtad múlik most az is, hogy a szerelmi életed miként alakul, kedves Skorpió. A partnered kész megadni bármit, amire vágysz.

Nyilas

A munkahelyeden feszültségeket és nézeteltéréseket fogsz tapasztalni. Vissza kell fognod magad, ha meg akarod védeni mindazt, amit eddig felépítettél. A pénzügyeid láthatóan kedvezően alakulnak,  állnak, és még jobban fognak, ha kitartasz!

Bak

Meg kell szabadulnod minden felgyülemlett munkahelyi nyomástól és szorongástól, mielőtt hazamész, kedves Bak. Hagyd a munkahelyi gondjaidat az ajtó előtt, és ne vidd be magaddal, mert ma egy igazán  romantikus este vár rád a szerelmeddel!

Vízöntő

Nem ez lesz a hét legjobb napja Vízöntő, ugyanis összetűzésbe keveredsz a családoddal, akik nem értenek egyet a döntéseiddel, az életviteleddel, és láthatóan mindenbe belekötnek, holott támogatást vártál volna tőlük. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, tarts ki az elképzeléseid mellett!

Halak

Izgalmas lehetőséget ajánlanak fel neked a munkahelyeden vagy egy másik helyről. Alaposan gondold át őket, mielőtt bármelyiket is elfogadnád. Ezenfelül a csillagok romantikus estét jósolnak neked. Az egyedülállók is valószínűleg már megismerték a leendő kedvesüket, akit nyugodtan elhívhatnának randizni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves