Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 20.: Az Ikreket padlóra küldi a sors, a Bakot randizni hívják

2022. október 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. október 20.: Az Ikreket padlóra küldi a sors, a Bakot randizni hívják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint végre látható a fény az alagút végén a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Feszültség van a levegőben, Kos. Állíts fel világos határokat közted, és a kollégáid között, de előfordulhat, hogy a rokonokkal szemben is meg kellene tenned. Ha nem teszed meg, rövidesen újfent visszaélnek a nagylelkűségeddel és jó szíveddel.

Bika

Tökéletes ez a nap a nagyobb ingóságok vásárlásához, eladásához, és az üzleti ügyek elintézéséhez. Sőt, az is lehet, hogy épp ma küldenek üzleti útra téged, de legalábbis egy kivételes lehetőséget ajánlhatnak fel neked.

Ikrek

Ma történik valami, ami végképp beteszi nálad a kaput, Ikrek. Egy nem várt kellemetlenség egészen a padlóra küld. Valószínűleg nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnik, de mivel mostanában érzékeny vagy, kevés is elég ahhoz, hogy tragikusan lásd a helyzetedet.

Rák

Sok olyan dolog van, amelyre figyelmet kellene fordítani, és ez meglehetősen kimerült vagy. Ahelyett, hogy megerőszakolnád magad, inkább szánj időt a pihenésre, feltöltődésre. Utána sokkal produktívabban tudod megoldani a gondjaidat.

Oroszlán

Egy kapcsolat ma véget ér, és szívszorító arra gondolni: egyáltalán nem ismerted a barátodat, esetleg a partneredet, legalábbis nem úgy, ahogy egykor gondoltad. Az emberek változnak, és néha túlnőnek egymáson. Ha a párodtól van szó, fontolóra veszed, hogy baráti viszonyban maradjatok.

Szűz

A jó barátok segítenek abban, hogy megkíméljenek a felesleges szenvedéstől. Éppen ezért, ha gondjaid vannak, akkor oszd meg velük, mert hasznos dolgokat mondhatnak. De ma rád mosolyog a szerencse, mert a hobbiddal, valamilyen kreatív tevékenységgel plusz pénzt kereshetsz.

Mérleg

Végre bezárhatod a múlt ajtaját, kedves Mérleg. A régi, befejezetlen ügyeket végleg lezárásra kerülnek, és a megkönnyebbülten sóhajthatsz fel, hiszen megszűnt a múlt és a jelen közötti szakadék. Viszont ma jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, mert komoly konfliktusba kerülhetsz miatta.

Skorpió

Ma a barátaidnak és a családodnak szüksége rád. A legszívesebben nemet mondanál, mert szörnyen kimerült vagy, de végül erőt veszel magadon és segítesz nekik. Nagyon jól teszed, mivel nélküled nagyon kellemetlen helyzetbe kerülnének.

Nyilas

Túlságosan  makacs vagy a szerelmeddel szemben, és az sem tesz jót nektek, hogy sokszor versenytársként tekintesz rá, akit le kell győznöd. Ma már ki is robbanhat a vita ezek miatt, és ha nem kerestek rá megoldást, megkérdőjeleződik a kapcsolatotok sorsa.

Bak

A mai napon extra figyelmet kapsz a környezetedtől. Olyan pozitív aurát árasztasz, hogy képtelenek neked ellenállni, mindenki szeretne a környezetedben tartózkodni. Fogadd el a szeretetüket, a népszerűségedet, és ha ma valaki randit ajánl neked, mondj rá igen!

Vízöntő

Túl sok változás történik egyszerre az életedben, és ez megrémít, felkavar, Vízöntő. Légy türelemmel, várd ki, amíg az események lezajlanak. Addig támaszkodj a szeretteidre, és iktassatok be délutánra olyan programokat, amelyek egyszerre kikapcsolnak és feltöltenek.

Halak

A mai nap békére és csendre számíthat a munkahelyeden. Élvezd ezt, akárcsak a könnyű sikereket, mivel elismerésben részesülhetsz a munkahelyeden, és még az előmeneteled is szóba kerül. A párban élők is leülnek ma a jövőjükről beszélni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves