Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 8.: A Mérleget üldözi az exe, a Skorpió magánéleti krízisre számíthat

2022. november 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. november 8.: A Mérleget üldözi az exe, a Skorpió magánéleti krízisre számíthat
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint eluralkodik a káosz a csillagjegyek életén. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valószínűleg nyomás alatt érzed magad, de próbáld meg a fejedet a víz felett tartani. Kerüld az azonnali döntések meghozatalát, mivel ezek valószínűleg nem bizonyulnak helyesnek. Maradj nyugodt, és alaposan gondold át a dolgokat!

Bika

Most egy kicsit kaotikus a magánéleted, az egész napod, ezért lehet, hogy nem látsz tisztán, és nehezedre esik jó döntéseket hozni. A karrieredet tekintve, szerencsés időszakba lépsz, mivel fizetésemelést vagy akár előléptetést is kaphatsz.

Ikrek

Nagy erőfeszítéseket teszel, hogy javíts a helyzeteden, de úgy tűnik, még nem látsz semmi eredményt, ám ez csak a látszat! Már a célegyenesben vagy, szóval ne add fel! A mai nap alkalmas arra, hogy megszabadulj bizonyos problémáktól, amiket a múltadból hoztál.

Rák

Csodálatos estét tölthetsz el a partnereddel, főleg akkor, ha nem ragaszkodsz az igazadhoz, hanem engedékeny vagy vele. Ha egyedülálló vagy, fontos döntést kell hoznod: rajtad múlik, hogy adsz-e esélyt annak a valakinek, akivel ma összehoz a sors.

Oroszlán

Lélegzetelállító sebességgel fejlődnek a dolgok az utóbbi időben, és nem csoda, ha kissé káosznak érzed az életedet. A munkahelyeden is jól áll a szénád, és hamarabb megkaphatod az előléptetést, mint gondolnád. Viszont, ma váratlan kiadásokkal kell számolnod!

Szűz

Vannak bizonyos kérdések, problémák az életedben, amiket a szőnyeg alá söpörtél, kedves Szűz, és most valósággal kirobbannak. Óriási lesz a káosz körülötted, de a munkahelyeden is számíts erre, ahol valószínűleg megkezdődik a karácsonyi dömping.

Mérleg

Bármennyire is szeretnéd lezárni a múltat, nem enged el az exed. Folyton megtalál, és újabb esélyért könyörög. Közben a párban élők ritka jó időszakot élnek, maguk is megvannak lepődve, milyen tökéletes közöttük az összhang. Este újabb örömteli percekben, és gyönyörteljes élményekben lesz részük.

Skorpió

Kösd be a biztonsági övedet, Skorpió! Annyi kötelezettséged és munkád van, hogy már a nap elején túlterhelt vagy. Ráadásul egy váratlan krízis a magánéletedben tovább tetézi ezt a drámát, és átírja a napodat. Nagy lehet a kísértés, de nem szabad összetörnöd és megadni magad!

Nyilas

Most már nem halogathatod tovább, hogy szembenézz bizonyos problémákkal és megoldásokat találj rájuk, ugyanis szabályosan az öledbe borulnak a csontvázak a szekrényedből! A munkahelyeden sokat segítene, ha javítanál a kollégáiddal való kapcsolatodon.

Bak

Ez a nap némileg kiboríthat, és ez megnehezítheti, hogy nyugodtan kommunikálj a környezeteddel. Jobb is, ha kerülöd a beszélgetéseket a körülötted lévőkkel, mert feszültségekhez és vitákhoz vezethetne. Nap végén gondoskodj a megtépázott idegeidről, különben hamarosan lerobbansz!

Vízöntő

Egyszerűen nem tudsz mindent egy nap alatt elintézni, megoldani, bármennyire is igyekszel, Vízöntő. A legjobb lenne, ha kidolgoznál egy tervet, és módszeresen, nyugodtan pipálnád ki sorban a feladatokat. Viszont egyesek megpróbálhatják felborítani a terveidet: ne hagyd nekik!

Halak

A munkahelyeden ma fontos döntéseket kell hoznod, amik másokra is hatással lehetnek. Gondosan fontolj meg minden javaslatot, amit az asztalodra tesznek. Kérj tanácsot egy megbízható kollégától, ha bizonytalannak érzed magad.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves