Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 30.: A Rák ma sokat köszönhet az őrangyalának, a Skorpió meglepő szerelmi vallomásban részesül

2022. november 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2022. november 30.: A Rák ma sokat köszönhet az őrangyalának, a Skorpió meglepő szerelmi vallomásban részesül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma segítségre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai bolygóállások elősegítik a gyógyulást, legyen az testi vagy lelki eredetű. Viszont késztetést érzel bevallani valami rosszat, amit a múltban elkövettél. Szerencsére ki tudod majd engesztelni az illetőt, így ezzel egy nagy lelki tehertől szabadulsz ma meg!

Bika

Ma elkaphat az ünnepi jótékonykodás hangulata, és keresni kezded a lehetőséget, hogy adakozhass. Pénzt, időt, figyelmet, esetleg olyan tárgyakat, amikre nincs szükséged. Óriási sikered lesz, és az emberek különösen tisztelni fognak a jó szándékodért.

Ikrek

A mai nap rábukkanhatsz egy jövedelmező lehetőségre. Egy kissé bizonytalannak érzed magad, hogy elfogadd-e, pedig tökéletes ez a nap ahhoz, hogy ilyesmibe vágj bele. Légy bátor, és nem bánod meg, rövid időn belül jelentős pénz ütheti a markodat.

Rák

Felesleges azon görcsölnöd, hogy miért történnek bizonyos dolgok, vagy miért nem jönnek össze. Utóbb úgyis látni fogod: minden a te javadat szolgálta. Ma azért is hálás lehetsz, mert az őrangyalod – vagy a  hatodik érzéked – megóv egy balesettől.

Oroszlán

Mozgalmas nap elé nézel, több találkozó is vár rád. Mindent megteszel azért, hogy mindenki vágyát kielégítsd, de közben mégis stresszelsz, mert egész nap rohangálsz.  Nyugodtan szervezd át másik napra, amit lehet, különben nem fogod élvezni a találkozókat.

Szűz

Eltervezed a napodat, ám jó ha tudod: a szeretteid, kollégáid közbe szólnak. Akarva-akaratlanul olyan helyzeteket teremtenek, amik felborítják az elképzeléseidet. Próbálj meg nem összeveszni velük, mert az tovább ronthat a helyzeten. De legalább a nap végén jó hírt kapsz!

Mérleg

Ma többen is összefognak azért, hogy segítsenek kihúzni a csávából, amibe a saját magad vagy más hibájából kerültél. Csak fogadd meg nekik: máskor jobban figyelsz, és ünnepeld meg a sikeredet velük, így mindenki  boldog és elégedett lesz!

Skorpió

Mindenkivel fokozottan kedves és figyelmes leszel, Skorpió. Lehet, ez arra késztet valakit, hogy a bevallja az irántad érzett érzéseit. De nemcsak szerelmi vallomást, hanem bocsánatkérést is kaphatsz valakitől, aki korábban megbántott.

Nyilas

Ha elég türelmes és kitartó vagy, ma jelentős sikert érhetsz el. Úgy érezheted, alig telik az idő, nem haladsz úgy, ahogy szeretnél, talán már nyűgös is leszel, és feladnád, mikor végre eljön az áttörés pillanata.

Bak

Nagyon szép eredményeket érsz el, mégis boldogtalan és elégedetlen vagy. Valószínűleg azért, mert van valaki a közeledben, akinek a negatív megjegyzései csüggedést váltananak ki. Zárd ki mielőbb az illető szavait az elmédből!

Vízöntő

Fontos kérdésben lehetnek ma a segítségedre a rokonaid. Légy nyitott, mert pont olyan lehet a segítségedre, akitől a legkevésbé várnád.  Este érdemes lenne találkoznod a barátaiddal is, mert egy számodra is érdekes spirituális irányzatról hallhatsz tőlük.

Halak

Amikor ma döntened kell, a szíved és az elméd összeveszhet. Hallgass az ösztöneidre Halak, és jó döntéseket fogsz hozni. Viszont a családodnak szüksége van a segítségedre. Tölts velük minőségi időt és tégy meg minden tőled telhetőt! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves