Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 3.: Örömteli meglepetések várnak az Oroszlánra, a Halak munkahelyi szexre adja a fejét

2022. november 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. november 3.: Örömteli meglepetések várnak az Oroszlánra, a Halak munkahelyi szexre adja a fejét
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint óriási lesz ma a nyomás a csillagjegyeken. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nehezen birkózol meg a felmerülő problémákkal, és jelentős időt és erőfeszítést kell szánnod ezek megoldására. Habár óriási nyomás nehezedik rád, megvan az erőd ahhoz, hogy átvészeld a mai napot, és még sikereket is érj el. Csak ne bizonytalanodj el menet közben!

Bika

Ma kellemetlen és nehéz helyzetekkel kell szembenézned. Valószínűleg keményen meg kell küzdened a problémákkal. Próbálj türelmes lenni, kedves Bika, és ne add fel! A dolgok hamarosan jobbra fordulnak. Óvakodj attól, hogy a szerelmi életedben az egyébként jó hangulatot elrontsd a mérgelődéseddel.  

Ikrek

Úgy érezheted, mintha zsákutcába kerültél volna, de ez nem így van. Ez az a nap, amikor végre tisztázhatod a dolgaidat, áttekintheted a helyzeted, és új, hatékonyabb stratégiát dolgozhatsz ki. Szeretteid támogatásával, biztosan megtalálod a keresett megoldásokat!

Rák

Érdekes  karrierajánlatokat kapsz a munkahelyeden. De ezeket alaposan át kell gondolnod, mielőtt elfogadod. Óvakodj attól, hogy mostanában túl sokat költs, mert előfordulhat: szükséged lesz arra a pénzre, amikor váratlanul beüt a krach.

Oroszlán

Ez egy boldog meglepetésekkel és pozitív fejleményekkel teli nap, ami sok örömet okoz. Hozd ki a legtöbbet ebből a napból, és tölts több időt a pároddal. Élvezd a romantikus hangulatot, ami áthatja a légkört, és tégy meg mindent azért, hogy közelebb kerülj a szerelmedhez.

Szűz

Végre megszabadulhatsz attól a nyomástól, ami az elmúlt napokban nehezedett rád, és dinamikusan haladhatsz előre minden célod megvalósítása felé. Viszont feszültségre és vitákra számíthatsz ma a munkahelyeden.

Mérleg

Ma csapatban kellene dolgoznod, Mérleg. Csak így kerülheted el a problémákat és vitákat a munkatársakkal. Viszont, ha van valaki, aki tetszik neked, tökéletes ez a nap ahhoz, hogy a tudtára add! Légy bátor, és nem bánod meg!

Skorpió

Hatalmas energiával rendelkezel, és a csillagok is támogatnak, így nincs olyan, amit ne tudnál elérni. Viszont a merev álláspontod nem tesz jót a kapcsolatodnak. Nyitottabbnak kellene lenned a kedveseddel. Jót tenne nektek, ha kimozdulnátok otthonról randizni.

Nyilas

Ma nem vagy jó passzban, és a hangulatod sem túl ragyogó. Egyszerűen semmihez sincs kedved. Pedig sajnos rengeteg feladat vár rád a munkahelyeden, szóval bármilyen csábító is, de nem dőlhetsz hátra! Munka után jutalmazd meg magad, amiért hősiesen kitartottál a nap folyamán!

Bak

Kellemetlen fejlemények várnak rád, amik megdöbbentenek és felborítják terveidet. Viszont a szerelmi életedben minden rózsás, kedves Bak. Nincs olyan probléma, amit ne tudnátok együtt megoldani. Ma is élvezheted este a meghitt romantikát, és az azt követő fülledt erotikát!

Vízöntő

Nagy nyomás nehezedik rád a munkahelyeden, de érdemes lenne szánni egy kis időt arra, hogy segíts a barátaidnak és a szeretteidnek. Nagyon szükségük van rád most. Bármilyen nehéz is, tégy meg minden tőled telhetőt, hogy támogasd őket!

Halak

Légy óvatos, Halak, mert a munkahelyeden bonyolódhatsz románcba. Ez még önmagában nem is lenne talán olyan nagy baj, de úrrá lehet rajtatok a vágy, és a munkahelyeteken, titokban eshettek egymásnak. Vigyázzatok, hogy ne keveredjetek kínos helyzetbe!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves