Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 25.: A Kos eddigi életét átírja egy esemény, a Baknak szerelmet vall egy férfi barátja

2022. november 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. november 25.: A Kos eddigi életét átírja egy esemény, a Baknak szerelmet vall egy férfi barátja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint néhány csillagjegyre feszültségek, másokra meglepetések várnak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy nem mindennapi esemény ma átírhatja az egész eddigi életedet. Talán fény derül egy családi titokra, ami mindent megváltoztat. Bármi is történik, fontos, hogy ne egy nap alatt próbáld feldolgozni, adj magadnak időt!

Bika

Az utóbbi időben felborult az egyensúly a munkád és a magánéleted között. Mivel ma újabb előrelépési lehetőség adódik, vagy plusz pénzzel csábítanak, megint nem sikerül kiegyensúlyozni a kettőt. Jól sejted, a családod vagy a partnered nem fog neki örülni!

Ikrek

Folyamatosan aggódsz egy bizonyos probléma miatt, holott nem érdemes, mert úgyis meg fogod találni a lehető legjobb megoldást. Viszont légy óvatos, mert megtévesztő információkat kaphatsz, amik miatt egy rossz megoldást választhatsz!

Rák

Kemény munka vár ma rád, de legalább eredményesnek ígérkezik, kedves Rák! Sikerül befejezni néhány olyan projektet, ami sokáig elhúzódott. Ezzel sikeresen le is nyűgözöd a feletteseidet. Valószínűleg egy prominens, tekintélyes személy is felfigyel rád!

Oroszlán

A csillagok szerint ma a szerelem a levegőben van. Tartsd nyitva a szemed, ugyanis találkozhatsz álmaid partnerével. De az álomszemély felismerése azonban bonyolult lesz, mert furcsa „csomagban” érkezik. Mindennek a tetejében egy olyan személytől kaphatsz ajándékot, akitől nem számítasz rá.

Szűz

Ma meglehetősen ingerlékeny hangulatban vagy Szűz, és ezt valószínűleg a párodon vezeted le. Tisztában vagy azzal, mennyire igazságtalan vagy, de nem bírod megállni, hogy ne rajta verd le a port. Nem ártana kontrollálni a hangulatingadozásodat, ha nem akarsz bajba keveredni!

Mérleg

Az  intuíciód ma nagyon erős, és remek tanácsokkal lát el! Ezen a napon megéri kockáztatnod, mert neked kedvez a szerencse. Mindennek a tetejében előkerülhet néhány régi barátod is, akik pozitív hatással lesznek rád.

Skorpió

Ez a nap a változásról szól, kedves Skorpió. Kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki jelentős fejleményeket hoz az életébe, vagy általa juthatsz el azokhoz, akik előidézhetik a változásokat. Azonban nem minden változás lesz azonnal jó.

Nyilas

A nap kissé egyhangúnak ígérkezik a munkahelyeden, mert unalmas feladatokat kapsz, de ezek olyanok, amiket mindenképpen el kell végezned. Légy aprólékos a papírmunka kitöltése és a hivatalos ügyek intézése közben, így minden lehetséges kellemetlenséget elkerülhetsz!

Bak

Meglepő élményben lehet részed a nap folyamán! Az utóbbi időben összemelegedtetek egy közeli barátoddal, és talán számodra sem közömbös. Ez esetben a jó hír az: az érzés kölcsönös, és ezt a tudtodra is adja a barátod!

Vízöntő

Koncentrációs és intuíciós képességed ma a csúcson van, és ez fokozottan érzékennyé tesz a körülötted lévő emberekkel és helyzetükkel szemben. Ez segíthet abban, hogy jó tanácsokat adj nekik vagy rendezd a kapcsolataidat azokkal, akikkel szükséges.

Halak

Légy óvatos, Halak, mert egyesek megpróbálnak belekeverni a saját kis harcukba, drámájukba. Határolódj el tőlük, különben te leszel az, aki a rövidebbet húzza! Viszont alkalmas arra ez a nap, hogy begyógyítsd azokat a lelki sebeket, amiket régóta cipelsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves