Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 2.: A Rák egy dühös hívást kap, a Bak otthonában sorra romlanak el a dolgok

2022. november 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda csilagjegyek
Napi horoszkóp, 2022. november 2.: A Rák egy dühös hívást kap, a Bak otthonában sorra romlanak el a dolgok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint veszekedésre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ha van rá mód, inkább maradj otthon, Kos! Ha túl sok időt tölt az autóban, az stresszhez vagy extrém esetekben kisebb balesetekhez vezethet. Továbbá bölcsen teszed, ha kerülöd a munkahelyi intrikát, különben kellemetlen helyzetben találhatod magad!

Bika

A pénzügyeid  ma rosszabbra fordulhatnak, de ne ess pánikba! Próbálj higgadt és összeszedett maradni, de akkor is, amikor makacs emberekkel van dolgod. Fontos, hogy ne keveredj vitákba a nap folyamán, mert te járhatsz rosszul.

Ikrek

Ellenőrizd az otthonodat, hogy minden rendben van-e. Vannak arra utaló jelek, hogy adódhatnak olyan kis veszélyek, amiket még megelőzhetsz. A családtagok között megnőhet a feszültség, és veszekedések alakulhatnak ki. Ne vesztegesd az idődet a közvetítéssel!

Rák

A szomszédságában tett rövid látogatások kínos helyzetekbe keverhetnek, Rák. A legjobb, ha inkább elkerülöd a szomszédokat. Ráadásul, ma egy dühös levél vagy hívás is felzaklathat, szóval ez nem a társasági élet napja.

Oroszlán

Lehet, ma egy kicsit aggódsz a pénzügyeid miatt. Egy korábbi hiba meglehetősen felkavaró következményekkel járhatott. Érdemes lenne ezúttal szakértőhöz fordulnod! Egy barátod megpróbálhat összeveszni veled, de a legjobb, ha hideg, és közömbös maradsz!

Szűz

A fizikai energiád ma nagyon magas, Szűz. Valószínűleg szeretnél keményen edzeni, de légy óvatos! Előfordulhat, hogy nem vagy olyan fitt, mint gondolnád, és a túl kemény edzés kisebb sérüléseket okozhat.

Mérleg

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban bizonytalan vagy. Ne próbálj semmit se magadra vagy másra erőltetni! A mai nap nem alkalmas semmilyen kiruccanásra, mert kellemetlenség érhet. Ha van rá lehetőség, inkább maradj otthon!

Skorpió

Ha egy barátod vagy ismerősöd tanácsot ad pénzzel vagy befektetéssel kapcsolatban, ne fogadd el! Katasztrofálisnak bizonyulhat, ha követed, amit mond. A csoportos tevékenységekben való részvétel sem tanácsos ma. Kicsúszhat az irányítás a kezedből, és ellened fordulhatnak az emberek.

Nyilas

Vigyázz Nyilas, mert ha meggondolatlanul pletykálsz valakiről, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Amúgy is jobb, ha semmit sem hiszel el, amit a  munkatársaid mondanak. Légy óvatos, mert egyesek megpróbálhatnak bajba keverni!

Bak

Elektromos vagy vízvezeték problémák adódhatnak otthonodban, ám az is lehet: szép sorban romlik el minden a nap folyamán. Nagy lehet a kísértés, hogy magad szereld meg őket, de ne tedd, mert azzal csak tovább rontasz a helyzeten!

Vízöntő

Szeretnél ma együtt lenni a partnereddel, de valami közbejöhet. Kicsit mérges lehetsz amiatt, ezért érdemes keresned egy olyan tevékenységet, amiben levezetheted a feszültségedet, de óvakodj attól, hogy összevessz másokkal, mert később megbánod!

Halak

A túl sok rohangálás miatt kimerültnek érzed magad. Viszont a barátaid szeretnének veled találkozni, de jobb, ha megmondod nekik, hogy várjanak egy másik napig. Meglehet, kicsit neheztelni fognak rád, de ha fáradtan találkozol velük, biztosan összevesztek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves