Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 10.: Amihez az Ikrek hozzáér, az arannyá válik, a Bakot lesokkolja a párja

2022. november 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. november 10.: Amihez az Ikrek hozzáér, az arannyá válik, a Bakot lesokkolja a párja
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint egyfajta megvilágosodásban lesz részük a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Olyan ember vagy, akinek elegendő időt kell szánnia magára ahhoz, hogy jó formában legyen, és ne boruljon fel a lelki egyensúlya. De az utóbbi időben túl sokat foglalkoztál másokkal és lemondtál az énidőről. Itt az idő visszaszerezni, ha nem akarsz testi vagy lelki szinten lerobbanni!

Bika

Ne lepődj meg, ha ma eléggé énközpontú emberekkel találkozol. Nehezen érted meg őket, és nem is jössz ki jól velük. De erőt veszel magadon, és felteszed a kérdést: mit tanulhatok tőlük? Meglepő tanulságokat vonhatsz le nap végére!

Ikrek

Kivételesen jó nap ez a mai számodra, Ikrek! Amihez hozzáérsz, az arannyá válik! Minden összejön, amit csak szeretnél, a munka, az üzlet, a szerelem, mindenütt teljesülnek a vágyaid. Minimális erőfeszítés is elég ahhoz, hogy ma nagy dolgokat érj el!

Rák

Végre önmagadra irányul a figyelmed, leginkább a testi-lelki jólétedre, így megelőzheted a kellemetlen panaszok kialakulását. Ne sajnáld az időt és az energiát arra, hogy jót tegyél magaddal! Jöhetnek a szűrővizsgálatok, a szépészeti kezelések, és minden olyat, amit eddig halogattál.

Oroszlán

A mai nap elég nehéz számodra, mert durva kritikát kaphatsz azzal kapcsolatban, hogy önző, gyerekes és felelőtlen vagy. Ha úgy érzed, ez nem teljesen igaz, akkor ne vedd annyira a szívedre! Őrizd meg a nyugalmadat, nem lenne szerencsés ma összeveszned másokkal!

Szűz

Ez a nap meglehetősen nyugodtan alakul számodra, Szűz. Téged is meglep, hogy elárasztott téged a béke, és nincs semmi, ami megzavarhatná a nyugalmadat. A legjobb pedig az: váratlanul megleled az elveszett önbizalmadat is!

Mérleg

Egy kicsit szét vagy szórva, de nem is csoda, mert túl sok dologgal foglalkozol egyszerre, ráadásul hajlamos vagy többségében mások ügyes-bajos dolgaival foglalkozni a sajátod helyett. De ma jöhet el annak a napja, mikor nemet mondasz, és végre magadra fordítod az energiádat!

Skorpió

Érdemes elgondolkodnod a pénztől és az anyagi javaktól való túlzott függőségeden, Skorpió. Nem gondolod, hogy túl sok értékes időt töltesz azzal, hogy a pénzen gondolkodsz, miként tehetnél szert többre? Ez fontos kérdés, de túl sokat görcsölsz az anyagiak miatt!

Nyilas

Ma túlságosan is bolondozósra veheted a napot, és ez megakadályoz abban, hogy megfelelően végezd el a munkádat. Ráadásul a környezeted is soknak érezheti a viccelődésedet. Légy óvatos Nyilas, mert csúnyán megütheted a bokádat a nap folyamán.

Bak

Valami elképesztő dolog történik ma veled, kedves Bak! A partnered valami olyan dolgot tehet vagy mondhat, ami szabályosan lesokkol, de pozitív értelemben. Meglehet, felteszi neked a nagy kérdést, szerelmet vall, vagy összehozza életed legromantikusabb élményét!

Vízöntő

A mai nap egy kissé korlátoz téged. Hiába igyekszel gőzerővel megvalósítani a terveidet, folyton problémákba ütközöl. Bölcsen tennéd, ha nem ma akarnád megváltani a világot. Csak lásd el a legfontosabb feladataidat, délután pedig lazíts!

Halak

Ez egy ideális nap arra, hogy elgondolkozz az életed minden területén, Halak. Biztosan észrevetted: a különféle kapcsolatokban hajlamos vagy teljesen félretenni a saját igényeidet, és csak a máséra gondolni. De ezen a napon fordulhat a kocka!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves