Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 27.: Az Ikrekkel beszélni akar a főnöke, a Halak visszafogadja az exét

2022. július 27.

4 perc olvasás

ELLE

napi horoszkóp szerda
Napi horoszkóp, 2022. július 27.: Az Ikrekkel beszélni akar a főnöke, a Halak visszafogadja az exét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint érdemes megnyílniuk a csillagjegyeknek, és őszintén beszélniük az érzéseikről! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Lehetőséged lesz szívből beszélni anélkül, hogy túlságosan sebezhetőnek éreznéd magad, kedves Kos. Nyugodtan adj hangot az elégedetlenségednek, de csak akkor, ha képes vagy ezt nyugodtan és diplomatikusan tenni. Ennek köszönhetően végre pozitív változások következhetnek be a kapcsolataidban.

BIKA   

Előtérbe kerül az együttérző és szentimentális oldalad. Nem is baj, hiszen időszerű lenne kielégíteni az érzelmi szükségleteidet, és ahhoz tökéletes ez a nap. Egyúttal engedd meg magadnak, hogy elmenekülj a hétköznapok elől ma délután. Alkoss, merülj el valamilyen művészi tevékenységben!

IKREK

Ma lehet annak a napja, amikor meg kell nyílnod a munkahelyeden. A főnőköd valószínűleg úgyis beszélni szeretne majd veled. Itt a lehetőség, hogy elmondd, mivel vagy elégedetlen, és mire vágysz.  A szerelmi életedben sem ártana ezt tisztáznod. Hol közelebb akarsz kerülni a kedvesedhez, hol pedig eltávolodsz.

RÁK

Ezen a napon akadályba ütközhet az önérvényesítés, és problémáid adódhatnak a feletteseiddel. Ezenfelül más átmeneti akadályokba is beleszaladhatsz ma. Szerencsére az önbizalmad kisegít a nehéz helyzetekben, így győzedelmeskedhetsz a viszontagságokkal szemben.

OROSZLÁN

A szerelmi életedben vagy a lelki egyensúlyoddal kapcsolatos problémák arra késztethetnek, hogy végre szembenézz a gondjaiddal. Szerencsére lehetőséged lesz tisztázni őket, és megoldást találni rájuk. Ma mindennek a kulcsa az őszinteség, szóval vállald fel az érzéseidet!

SZŰZ

A bolygóállások segítenek abban, hogy könnyen megnyílj mások előtt. Itt az ideje kimondani Szűz mindazt, amire eddig nem volt lehetőséged vagy nem merted. Ez a nap a gyógyító beszélgetéseké, és számíthatsz arra, hogy számottevő javulás következhet be a kapcsolataidban.

MÉRLEG

Mindenkinek jót tenne, ha a családoddal vagy barátaiddal töltenéd az idődet, legalábbis annyit, amennyit tudsz. Most nagy szükségetek van a kölcsönös támogatásra. A kapcsolatok ápolása meghozza a gyógyulást. A munkahelyeden óvakodj attól, hogy túl sok feladatot vállalj, mert most könnyen összerogyhatsz a terhek súlya alatt.

SKORPIÓ

A csillagok keresik annak a módját, hogy támogassanak téged. Segítenek előrelépést elérni a szerelmi és a szakmai életedben egyaránt. Figyelj oda, mert több lehetőséget is adhatnak ahhoz, hogy rövid idő alatt célt érhess. Nyugodtan beszélj ma másoknak a vágyaidról, érzéseidről, hiszen a segítség talán egy ismerősöd által érkezik.

NYILAS

Tölts ma minél több időt szeretteid körében, mert megkaphatod tőlük azt a támogatást, amire szükséged van. Viszont a munkahelyeden hajlamos lehetsz túlzásokba esni, és túl sok munkát vállalhatsz be, amitől stresszessé válhatsz. Nem lenne szerencsés, ha utána a párodon vezetné le a feszültségedet.

BAK

Ha a lelkedbe nézel, azt látod: szerelemre vágysz, Bak. Ne vesztegesd az idődet otthon, inkább menj el valahova a barátaiddal, szórakozzatok, és adj esélyt annak, hogy a szerelem rád találhasson! Ha így teszel, akár még ma eltalálhat Ámor nyila. A párban élők is számíthatnak este némi romantikus élményre!

VÍZÖNTŐ

Ha segítesz a barátaidnak rendezni a problémáikat, könnyebben megértheted a sajátodat. A remények, a fantáziák, a félelmek és a szorongások megosztása az szeretteiddel különösen jó terápiának bizonyulna, ezért ne félj megnyílni. A Rák holdja és a Neptunusz kapcsolata támogatni fogja szakmai és pénzügyi terveid megvalósítását.

HALAK

Ma nyugodtan mondd ki azt, ami a szívedet nyomja, vagy azt, amire vágysz. Ez különösen igaz lehet a  szerelmi életedben, ahol kész vagy meghozni egy komoly döntést, és visszafogadhatod az ex-partneredet. De az őszinteséged lehet a siker titka ahhoz is, hogy a munkahelyeden is elsimuljanak a feszültségek vagy előrelépést érj el.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves