Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 26.: A Baknak fel kellene hívnia egy régi barátját, a Vízöntő szerelmes lesz

2022. július 26.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. július 26.: A Baknak fel kellene hívnia egy régi barátját, a Vízöntő szerelmes lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Fontos, hogy a csillagjegyek kiálljanak a saját véleményük mellett a keddi horoszkóp szerint, de ne bántsanak meg másokat! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

A környezeted nem ért egyet azzal, amit csinálsz. Készülj fel ma a csatára, Kos, mert senki sem fog finomkodni veled. A kompromisszum a kulcsa annak, hogy kiverekedhesd magadat a fennálló helyzetből. Valószínűleg az a legjobb megoldás, amire elsőre egyikőtök sem gondol.

BIKA   

A szavak ma megtévesztőek lehetnek, ezért a füleddel, a szemeddel és a szíveddel is figyelned kell,  ha meg akarsz tudni valamit. Hagyd, hogy mások előbb mindent elmondjanak, mielőtt bármilyen ítéletet hoznál, de jobb lenne, ha egyáltalán nem ítélkeznél. Ne vedd el az emberek békéjét!

IKREK

Váratlan alkalom kínálkozhat ma egy rövid kirándulásra, Ikrek. Ha nincs okod az utazásra, találj ki egyet! A lényeg az, ideje elszakadni a jelenlegi környezetedtől, azért, hogy más nézőpontot fedezhess fel. Ha nem megfelelő az idő ehhez, legalább készíts tervet egy későbbi utazásra.

RÁK

Ha nem figyelsz, akkor ma lemaradsz! Sietve kell reagálnod, mert az események gyorsvonatként száguldoznak. Lehet, hogy nem értesz egyet mindennel, amit hallasz, de legalább hallgasd meg mások nézőpontját. Ne utasíts el ellentétes véleményeket csak azért, mert újak és különböznek a sajátodtól.

OROSZLÁN

Ma az információcserén van a hangsúly. Meglehetősen határozottan adod mások tudtára a véleményedet. Előfordulhat, hogy az emberek vitatkozni szeretnének, de legalábbis elmondani a saját véleményüket. Engedd nekik kifejteni a gondolataikat az adott témáról!

SZŰZ

Ezen a napon egy kicsit elveszettnek érzed magad. Valahogy az, amit gondolsz és érzel, nincs pontosan összhangban azzal, amit mondasz. Ne gondold, hogy az a megoldás, ha inkább másokra hallgatsz. Bízz az ösztöneidben, mert ma könnyen félrevezet a környezeted, amennyiben rájuk bízod magad.

MÉRLEG

A gondolkodásod tiszta és éles, Mérleg. Használd ezt ahhoz, hogy sikert érj el a munkahelyeden. Ne vesztegesd az idődet, vágj a dolgok közepébe. Ma könnyedén kijátszhatod az ellenfeleidet. Vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyek megmozgatják az agyadat, ezen a napon nincs okod kételkedni magadban!

SKORPIÓ

Nyugodtan merd hangoztatni az álláspontodat. Ébreszd fel a harci szellemedet, amikor a haladó gondolataiddal kívánsz előrébb jutni az életben. Ma a puszta szavaiddal képes vagy áttörést elérni. Az ellentétes nézeteket valló emberekkel folytatott kommunikáció igen értékesnek bizonyul.

NYILAS

Valaki megkérdőjelezheti a képességeidet, és magad is meglepődsz azon, mennyire elbizonytalanít téged. Csakhogy ma nincs idő kételkedni, mert gyorsan mennek végbe az események, és azonnal kell reagálnod rájuk. Majd máskor elmerengsz az önbizalmi kérdéseken!

BAK

A mai egy nagyszerű nap ahhoz, hogy kifejezd a gondolataidat, Nyilas. Az elméd különösen tiszta, és készen áll megbirkózni bármilyen problémával, ami az útjába kerül. Most vevő vagy a szokatlan, izgalmas megoldásokra is. Ugyanakkor a csillagok arra biztatnak, lépj kapcsolatba a rég nem látott barátaiddal, de egyiküket mindenképpen el kellene érned!

VÍZÖNTŐ

Váratlan információk érkezhetnek ma a semmiből, Vízöntő. Ezek az infók rendkívül fontosak, ezért kezeld őket bizalmasan, de legalábbis kellő óvatossággal. Viszont a szerelmi életed váratlan irányt vesz: újra beleszerethetsz a párodba, vagy úgy érezheted, készen állsz egy következő szintre lépni vele.

HALAK

Ne légy ma túl kíváncsi mások dolgaira, Halak, mert épp ez a tulajdonságod keverhet bajba. Ezzel együtt, most tartsd magadban a durva és kritikus gondolatokat. Inkább fordítsd figyelmedet az egészségedre! Hozz olyan döntéseket, amelyek pozitívan befolyásolják a testi-lelki épségedet. Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves