Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 22.: Az Oroszlán mások imádatában fürdőzik, a Vízöntő fejest ugrik egy egyéjszakás kalandba

2022. július 22.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. július 22.: Az Oroszlán mások imádatában fürdőzik, a Vízöntő fejest ugrik egy egyéjszakás kalandba
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


Az Oroszlán-szezon tüzes és változásokkal teli szele megcsapja a csillagjegyeket a pénteki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Rossz érzés kerít a hatalmába, és egész nap kínozhat. Nem tudod, miért, de olyan érzésed van, mintha valami rossz készülődne. A biztonság kedvéért ellenőriz mindent kétszer, figyelj a tetteidre, és arra, amit mondasz. Egy kis óvatossággal sok kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak, de remélhetőleg nem lesz baj!

BIKA   

Cselekedni akarsz, Bika, különösen, ha szívügyekről van szó. De légy óvatos, nehogy túl elhamarkodottan járj el. Az első és legfontosabb: egy csónakban kellene eveznetek a kedveseddel. Az egy dolog, hogy te készen állsz a  könyv végére ugrani, ahol mindenki boldogan él, amíg meg nem hal, de a párod előbb át akarja rágni magát az egész történeten.

IKREK

Olyan érzésed van Ikrek, mintha valami vagy valaki gátolna a céljaid elérésében. Eleinte nehezményezheted ezt a bokáidra erősített láncot, de közelebbről megvizsgálva látni fogod, hogy ez az akadály valójában segítség. Fontos emlékeztetőként szolgál és azt üzeni: lassíts. Gondolkodj és tervezz többet, mielőtt cselekednél!

RÁK

A szokásosnál is beszédesebb vagy, Rák. Ráadásul ma mások nagyobb valószínűséggel figyelnek arra, amit mondasz, ezért légy őszinte, ha valaki olyan kérdéssel vagy helyzettel fordul hozzád, amelyben segítségre van szüksége. Viszont meglepő módon visszariadsz egy olyan helyzettől, amibe máskor fejest ugranál.

OROSZLÁN

Szükségét érzed egyéniséged kifejezésének. Nem akarsz beleolvadni a csordába, láthatatlanul, ahogy sétálsz az utcán. Azt akarod, hogy mindenki észrevegyen, és jó hírünk van számodra: sikerrel fogsz járni. Az emberek el lesznek ájulva tőled, az eredetiséged inspiráló. Pontosan azt kapod, amire vágysz: csodálatot.

SZŰZ

Ma valahogy nincs kedved erőfeszítéseket tenni. Lehet, jobb is, ha egy kicsit hátradőlsz, és megnézed, miként alakulnak a dolgok, mielőtt cselekszel. Hadd menjenek át előbb mások a folyón, majd a tapasztalataikat látván, utána a legjobb módszerrel magad is áthaladsz. De még az is lehet: valaki felajánlja neked a szolgálatait és átvisz a folyón!

MÉRLEG

Egy hirtelen mozdulattal átveszed a partneredtől a kormányt, és úgy döntesz: majd te irányítod ezt a kapcsolatot. Romantikára, előrelépésre, talán még családalapításra is vágysz. Mindez rendben is van, de azért be kell látnod, hogy egyiket sem erőszakolhatod ki. Légy te a kezdeményező, de ne egyik napról a másikra akarj mindent megváltoztatni.

SKORPIÓ

Ragyogóan alakul a szerelmi életed, majd hirtelen elszabadul a pokol. Talán elfelejtettél valami fontosat. Lehet, a partnered elvárt tőled egy bizonyos dolgot, amit nem tettél meg. Őszintén és bocsánatkérően közelítsd meg. Azzal csak rontasz a helyzeten, ha te is felhozod a régi sérelmeidet.

NYILAS

A kapcsolataid intellektuális szempontból jól alakulnak, Nyilas, de érzelmileg úgy érzed, nem olyan kielégítőek, mint szeretnéd. Talán az a baj, hogy túlságosan engeded az agyadat uralkodni a szíved felett. Meglehet, egyszerűen csak teret kellene engeded neki. Figyeld meg, a párkapcsolatod is egy csapásra megváltozhat, ha kitárod a szívedet.

BAK

Koncentrálj a saját igényeid kielégítésére most, ahelyett, hogy mások szükségleteit próbálnád kielégíteni. Kellemetlenséged származik amiatt, mert segíteni akarsz valakinek, aki nem kér belőle. Tényleg hagyd békén, és inkább foglalkozz magaddal! Vagy legalább olyannak segíts, aki kér is belőle!

VÍZÖNTŐ

Egyre erősebben érzed: gyengédségre, törődésre vágysz. A helyzet az, hogy ezt már mások is érzik rajtad, Vízöntő, így megjelenhetnek azok, akik szívesen ágyba vinnének. Te pedig most kapható vagy az egyéjszakás kalandra, de legalábbis váratlan felindulásból úgy dönthetsz: egy fene, jó lesz ez. Azért igyekezz jól átgondolt döntéseket hozni!

HALAK

Ma végleg megvilágosodsz azzal kapcsolatban: nem veled van a baj. Sokkal koncentráltabb és magabiztosabb vagy, ami arra ösztönöz, hogy kiállj magadért, és elmondj bizonyos dolgokat azoknak, akiknek hallaniuk kell őket. Lehet, a közelmúltban voltak vitáid másokkal, és most fény derül a hibáikra.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves