Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. július 13.: Az Oroszlán csomagolhat, a Nyilassal ma csak jó dolgok történnek

2022. július 13.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. július 13.: Az Oroszlán csomagolhat, a Nyilassal ma csak jó dolgok történnek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


Érdemes a megérzéseikre hallgatniuk a  csillagjegyeknek a szerdai horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Ma úgy dönthetsz, hogy részt veszel olyan tevékenységben, amely gyerekeknek is szól. Ez lehet szabadidős vagy oktatási jellegű, és te is kifejezetten élvezni fogod. Ráadásul a mai üzenetek és telefonhívások jó híreket hozhatnak messziről. Mindennek a tetejében pedig belecsöppenhetsz egy rejtélyes ügy kellős közepébe.

BIKA   

Pénzügyi helyzeted jelenleg különösen jónak tűnik. Előfordulhat, hogy megnövekszik a bevételed, Bika. Ugyanakkor ma többen is szeretnének a társágodban időzni a tanácsodat kérve, vagy mert szükségük lenne egy jó hallgatóságra. Nyugodtan szabj nekik határt, mert szükséged lenne a pihenésre!

IKREK

Új érdeklődési körök kerültek a figyelmed középpontjába, Ikrek. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy komolyan fontolóra veszed, a jövőben beiratkozol egy kurzusra, mert szeretnél szakmát váltani, de legalábbis másképp képzeled el a jövődet. Ha valóban ezt akarod tenni, akkor mindenképpen tedd meg!

RÁK

Alapvetően egy éles elméjű ember vagy. Ma azonban azt tapasztalhatod, hogy a gondolkodásodat a szokásosnál jobban befolyásolják az érzéseid. Az intuíciód magas szinten működik, ezért ne küzdj ellene! Ez határozottan az a nap, amikor inkább a szívedet kell követned, mintsem az eszedet.

OROSZLÁN

Egy csoport, amellyel kapcsolatban állsz, el akar csábítani egy utazásra, Oroszlán. A látókör bővítésére irányuló törekvések ma erőteljesen megjelennek az életedben. Ezért az ehhez hasonló utazások vagy más tanulási és fejlődési lehetőségek különösen vonzóak lehetnek.

SZŰZ

Az intuíciód ma nagyon magas szinten működik. Természetednél fogva hajlamos vagy a szívedre támaszkodni, ezért nem mindig tudsz tárgyilagos lenni. A nap folyamán azonban egynél több olyan esemény is történhet, amikor elengedhetetlen, hogy a megérzéseidre hallgass, még akkor is, ha azok minden logikával szembemennek.

MÉRLEG

Egy barátod sok érdekes emberrel hozhat össze, olyan területekről, mint a jog, az oktatás vagy az ezotéria. Meglehet, valamely terület annyira felkelti az érdeklődésedet, hogy szívesen elmerülnél benne, és akár a jövőben főállásban foglalkoznál vele. Éppen ezért tudj meg minél többet arról, ami érdekel!

SKORPIÓ

Bizonyos papírmunkákat, hivatalos ügyet még ma kell elvégezned, Skorpió. Semmiképpen se várj velük tovább, mert kellemetlen helyzetben találhatod magad! Viszont a nap végén a szerelmeddel igazán szenvedélyes estét tölthettek el, ha pedig egyedülálló vagy, egy romantikus találkozás vár rád!

NYILAS

A mai napnak örömteli napnak kell lennie, Nyilas, mert rengeteg nagyszerű hírt kapsz, több kellemes meglepetés is történik veled. Előfordulhat, hogy előléptetnek, és több pénzt kereshetsz. Új barátokkal ismerkedhetsz meg, új érdeklődési körök kelthetik fel a figyelmedet, szóval ma igazán, bármi megtörténhet veled!

BAK

A nap nagy részét azzal töltöd, hogy próbálod utolérni magad. Éppen emiatt meglehetősen dolgos napod lesz, de a nap végén rettentően elégedett leszel az eredménnyel! Töltsd az estédet a barátaiddal vagy a pároddal, és jutalmazd meg magadat a kemény munkáért!

VÍZÖNTŐ

Ma sok időt tölthetsz egy különleges személlyel.  Fülledt romantika jellemzi a napodat a szerelmeddel, akivel így sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Új dolgokat tudhatsz meg róla, és persze a jövőbeli terveitek is szóba kerülnek. A mai napon az egyedülállók is megismerkedhetnek egy roppant vonzó személlyel!

HALAK

Napközben azt veheted észre: gyakran előbb cselekedsz, mintsem gondolkodsz. Ennek ellenére mégis jól alakulnak körülötted a dolgok. Ez azért lehet, mert valahol a mélyről jövő megérzéseidre hagyatkozol, amit nagyon jól teszel! Csak kövesd őket, és sodródj az árral, csodás élményekben lehet ma így részed!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves