Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. július 11.: Az Ikrek sorsfordító felfedezéseket tesz, a Mérleg életében mesebelinek tűnő szerelem bontakozik ki

2022. július 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. július 11.: Az Ikrek sorsfordító felfedezéseket tesz, a Mérleg életében mesebelinek tűnő szerelem bontakozik ki
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Valamilyen formában megjelenik a művészet és a spiritualitás a csillagjegyek életében a hétfői  horoszkóp szerint! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Ma egészen magukkal ragadnak a vizuális művészetek. Sok magasztos ötlet kerülhet az utadba, Kos, talán a múlt mestereitől. Ez egy remek nap arra, hogy elmélyülj valamely művészeti ágban. Ha lehetséges, alkossatok együtt azokkal a barátokkal, akik osztják érdeklődését, mert csodás dolgokat teremthettek.

BIKA   

Természetednél fogva mélyen gondolkodó vagy, Bika. A pszichológiáról és a spiritualitásról szóló témák felé fordul a figyelmed. Kedved támadhat elmenni egy közösségbe vagy beiratkozni egy tanfolyamra, ahol még többet tudhatsz meg. A legjobb, ha egy barátoddal együtt teszed, úgy még élvezetesebb lesz!

IKREK

Erőteljesen foglalkoztatni kezd a spiritualitás. Érdemes lenne részt venned valamilyen programon vagy előadáson, ahol többet tudhatsz meg. Ne lepődj meg, ha olyan megvilágosító erejű felismerések jutnak az eszedbe, amelyek hatással lehetnek az aktuális helyzetedre, illetve az életedre.

RÁK

Valószínűleg az előző néhány nap különösen mozgalmas volt, Rák. A délután tökéletes arra, hogy pihenj vagy elmélyülj abban a témában, ami már a hétvégén is felkeltette az érdeklődésedet. Egyelőre viszont ne foglalkozz gyakorlati kérdésekkel, ahhoz túlságosan álmodozó hangulatban vagy!

OROSZLÁN

Felfedező hangulatban vagy. Olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek korábban hidegen hagytak, ma viszont többet akarsz megtudni róluk. A netet bújod vagy könyveket keresel a témával kapcsolatban. Alapvetően szkeptikus természeted van, de most mégis hinni kezdhetsz olyanban, amiben korábban képtelen voltál.

SZŰZ

Néhány izgalmas és egyúttal jelentőségteljes álmot láthatsz ma éjjel. Legyen jegyzetfüzet és toll az ágyad mellett, Szűz. Fontos, hogy lejegyezd őket! Reggel érdemes elgondolkodni a lehetséges jelentésükön, mivel új ismereteket, spirituális kinyilatkoztatást vagy művészi ihletet adhatnak.

MÉRLEG

A mai napon magával ragad egy művészeti vagy spirituális ág. Lehetséges, hogy olyan új emberekkel kerülsz kapcsolatba, akiknek hasonló az érdeklődési köre. Sőt, amennyiben egyedülálló vagy, számíts arra, hogy egy  mesebelinek tűnő szerelem bontakozhat ki az életedben. Ha nem veled történne, el se hinnéd!

SKORPIÓ

A jövőddel kapcsolatos tervek szövögetése minden percedet lefoglalja, Skorpió. Kimondottan inspirált, motivált állapotban vagy, ami lendületet ad. Érdemes lehet közösen összefogni ma a kollégáiddal, esetleg a barátaiddal, mert így sokkal többet elérhetsz. A szerelmeddel folytatott beszélgetés pedig váratlan fordulatot vehet.

NYILAS

Távoli helyekről álmodozol, Nyilas, és eljátszol annak a gondolatával, hogy egy olyan távoli helyre utazz, ahová mindig is szerettél volna. Ám ez a nap nem alkalmas tervek kivitelezésére. Viszont a szerelmi ügyek váratlan fordulatot vehetnek, mivel úgy tűnik, lelki kötelék alakul ki közted és egy lehetséges társ között.

BAK

Ahogy körbenézel ma az otthonodban, kedved támad a felújításhoz. Nem kell sok ahhoz, hogy meglásd az „új” otthonodat. Meglehet, a szerelmed is a segítségedre lesz benne. De ha nem a felújítás okán, akkor más apropóból, de sok időt tölthettek együtt, és így sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

VÍZÖNTŐ

Ma meghatározó spirituális élményben lesz részed. Szoros kötelék alakul ki egy közeli barátod vagy szerelmi partnered között. Érezhető a  spirituális kapcsolat köztetek, és most igazán érezni fogjátok ennek a hatását. Majdnem olyan lesz, mintha tudnátok olvasni egymás gondolataiban!

HALAK

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy kibontakoztasd a lappangó művészi tehetségedet, Halak. Olyanok sietnek ma a segítségedre, akik hasonló tehetséggel vannak megáldva. Nemcsak jó tanácsokat kapsz, de így közelebb is kerülhettek egymáshoz. Ez a nap azonban úgysem alkalmas a gyakorlati feladatok elvégézésére.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves