Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 8.: Az Ikrek kapcsolata megszakad egy régi barátjával, a Szűz ajtaján szó szerint bekopogtathat az új szerelem

2022. december 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. december 8.: Az Ikrek kapcsolata megszakad egy régi barátjával, a Szűz ajtaján szó szerint bekopogtathat az új szerelem
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a mai telihold sokak életét felforgatja! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A szokásosnál többet beszélsz az érzéseidről, így könnyebben építhetsz kapcsolatokat. Meglepődhetsz azon, hogy mások érdeklődést mutatnak a lelki világod iránt, de különösen jól fog esni. Csak arra ügyelj: mindig érthetően fogalmazz!

Bika

Jó, hogy hiszel magadban, és a képességeidben. Ha azonban túlságosan bízol a szerencsédben, problémák adódhatnak, mert hajlamos lehetsz megfeledkezni a valóságról. Vigyázz, nehogy csalódás érjen!

Ikrek

A jegyedben lévő telihold nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy elengedd azokat a dolgokat, amikről tudod, hogy nem működnek, és új fejezetet kezdj az életedben. Ennek fényében talán épp ma engeded el annak a személynek a kezét, aki régóta nem viselkedik igaz barátként.

Rák

A környezetednek nehezére esik felvennie veled a ritmust, emiatt viszont feszült lehetsz, Rák. Légy kicsit megértőbb a kollégáiddal, a családoddal, hiszen nem mindenki képes úgy haladni, ahogy azt te szeretnéd. Különben sem kell rájuk várnod a haladáshoz!

Oroszlán

Ne nyeld le a haragodat, mondd ki, ami a fejedben jár, Oroszlán! Ma délután és este különösen nyomasztanak az érzelmek és kitörésre késztetnek, de jobb lenne megelőzni és még higgadtan megosztani másokkal, mi bánt.

Szűz 

A mai telihold izgalmas fordulatot hozhat az életedbe, mivel házhoz mehet a szerelem, és szó szerint bekopogtathat az új párod. Talán a szomszédod, a futár vagy bárki más lehet az, akivel összehoz a sors.

Mérleg

Megnövekedett az önbizalmad, és kitűnő hangulatban vagy, de ez nem is csoda, hiszen ma azt veszed észre: sorra tűnnek el az akadályok az utadból. Minden megy, mint a karikacsapás, és egy nap alatt annyit érhetsz el, mint máskor egy hét alatt.

Skorpió

Ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy cselekedj. Rendben, Skorpió, tedd, amit tenned kell, de tudd, a spontán, hirtelen felindulásból történő cselekvések visszaüthetnek. Ha viszont megfontoltan jársz el, sikert arathatsz!

Nyilas

Szeretnél eltölteni pár teljesen gondtalan órát ma délután. Előtérbe kerülnek a vágyaid, a szükségleteid, de közben úgy érzed, szánhatnád az időt a szeretteidre is. Ugyan már Nyilas, néha te is megérdemelsz egy szabad délutánt!

Bak

Ezen a napon nem könnyű megvédened a személyes érdekeidet, azonban nem szabad túl gyorsan feladni őket! Ellenkező esetben egy későbbi időpontban kell megvívnod azokat a csatákat, amiket ma elkerülsz. Állj ki az igényeidért, ha vagy de nélkül!

Vízöntő

A körülötted lévő emberek nem olyanok, amilyennek szeretnéd őket. Lehet, egy  munkatárs goromba veled, vagy a partnered olyasmit mond vagy tesz, ami neked nem tetszik. Légy velük megértő, hiszen nekik is lehet rossz napjuk!

Halak

Nem mindenkinek kell jelen lennie az életedben Halak, és ez nem azért van, mert bármelyikőtök is rossz ember, hanem azért, mert az életetek különböző irányokba vezet. A telihold megmutatja, kikre érdemes időt szánnod, és kiket kellene elengedned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves