Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 28.: A Nyilastól egy különleges személy kér találkozót, a Vízöntő hamarosan költözhet

2022. december 28.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. december 28.: A Nyilastól egy különleges személy kér találkozót, a Vízöntő hamarosan költözhet
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint drámai nap elé néznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Van egy szakasza az életednek, amivel nem vagy elégedett, és ma felébredhet benned a vágy, hogy tegyél ellene. Érdemes lenne megosztatni a problémáidat egy bizalmasoddal, ugyanis hasznos tippeket adhatna neked!

Bika

Egy újabb családi vagy baráti karácsonyon megint összehasonlítgatod magadat másokkal, és emiatt rossz kedved lesz, mert úgy érzed, még nem tartasz sehol az életben. Ez nagyon rossz játék, Bika, hiszen nem vagytok egyformák, és neked a saját utadat kell járnod!

Ikrek

Ma előre érzed a közelgő eseményeket. Olyan érzésed van, mintha valamiféle médium lennél. De ha az nem is, mindenesetre fokozottan működik a hatodik érzéked, amire érdemes odafigyelned, mert sok kellemetlenségtől megóvhat.

Rák

Ma időt, energiát vagy éppen pénzt áldozol arra, hogy jót tegyél másokkal, és ezért nagyon hálásak lesznek neked. Jót fog tenni a lelkednek is az önzetlen cselekvés. Az már csak hab lesz a tortán, hogy inspiráló hatással leszel a környezetedre, és csatlakozhatnak hozzád!

Oroszlán

A mai egy érzelmekkel teli nap lesz számodra. Előfordulhat, hogy fel kell fedned legbensőbb gondolataidat és érzéseidet. Ijesztőnek tűnhet, mert jó ideje nem tetted ezt, de ha ezt megléped, azzal közelebb kerülsz másokhoz.

Szűz

A magánéletedben ingerülten és mérgesen reagálsz mindenre, mert szeretnéd, ha nyugton hagynának, hogy végre azt csinálj, csak amit akarsz. Ne várd, hogy ezt kitalálják maguktól! Beszéljétek meg, ha nem akarsz összeveszni velük.

Mérleg

Ma különösen világosan látod a gyengeségeidet, valószínűleg azért, mert valaki felhívja rájuk a figyelmedet. Minél kevésbé fogadod el őket, annál jobban zavarnak. De hát te is csak ember vagy Mérleg! Amint megértőbb leszel önmagaddal, az életed is könnyebbé válik.

Skorpió

Újabb családi látogatás vár rád a mai napon? Akkor készülj fel arra, hogy egyik-másik rokonod rátapinthat a gyengepontodra, amit hevesen fogsz lereagálni. Legyen egy vészforgatókönyved ilyen esetre, így elkerülheted a veszekedést.

Nyilas

Meglepő élményben lesz részed, kedves Nyilas, mivel előkerül valaki a múltadból. Lehet egy rokon, egy gyerekkori barát vagy régi nagy szerelem. Mindenesetre régen sokat jelentett neked, és szeretne veled találkozni. Mi lesz a válaszod?

Bak

A szokásosnál többet beszélsz az érzéseidről, ami nagyon jó, hiszen így lehetőséget adsz a környezetednek arra, hogy jobban megértsenek téged. Sőt, meglepő reakcióra számíthatsz azoktól, akiknek megnyílsz.

Vízöntő

Jó híreket hallhatsz otthon témában, Vízöntő! Lehetőséged adódhat költözni, felújítani vagy akár megvenni álmaid otthonát. Annyira lelkes leszel, hogy azonnal elkezded megtervezni a részleteket.

Halak

Ha ma dolgoznod kell, kész őrültek háza lesz a munkahelyed. Rengeteg feladat zúdul a nyakadba. De legalább hamar eltelik a nap, este pedig romantikázhatsz a szerelmeddel, aki mellett sikerül maximálisan kikapcsolódnod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves