Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 23.: Az Oroszlán meglepő ajándékot kap egy kollégától, a Nyilas céges bulija túl jól sikeredik

2022. december 23.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. december 23.: Az Oroszlán meglepő ajándékot kap egy kollégától, a Nyilas céges bulija túl jól sikeredik
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint már fogytán van a csillagjegyek ereje. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az emberek ma különösen odafigyelnek arra, amit mondasz, jóformán isszák a szavaidat. Nyugodtan adj tanácsot másoknak, mondd el a véleményedet, vagy bármit, amit szeretnél. Jelentősebb hatással leszel rájuk, mint azt hinnéd!

Bika

Ma egy kicsit önzőbb vagy, és ez meglepi az embereket. Nem tudnak vele mit kezdeni, mert nem ehhez vannak hozzászokva. Egyszerűen csak szeretnél már pihenni, és nem mások gondjaival foglalkozni. De ezen a napon még szükségük van rád, Bika!

Ikrek

Hirtelen felgyorsulnak az események az életedben, és gyors döntéseket kell hoznod. Nem vagy biztos abban, hogy megfelelően cselekszel, de nincs időd teketóriázni. Hamarosan úgyis kiderül, jól döntöttél-e vagy sem, addig meg feleslegesen aggódsz.

Rák

Úgy érzed, eljött annak az ideje, hogy magasabb szintre emeld a barátságaidat, a szerelmi és rokoni kötelékeidet egyaránt, és megújítsd őket. Ma már neki is látsz a feladatnak. Szeretnéd, ha kapcsolataid őszintébbek, szeretetteljesebbek lennének.

Oroszlán

Egy új fejezet veszi kezdetét az életedben. Ennek fényében elengeded a régi hiedelmeidet, szokásaidat, és beengeded az újakat. A nap fénypontja egy kellemes meglepetés lesz. Az egyik kollégádtól nem várt, de nagyon megható ajándékot kapsz.

Szűz

Úgy érzed magad, mintha egy sziklán ülnél, és a lábaid a szélén lelógnának. Ezek a kihívások csak erősebbé tesznek, és így jobban értékeled majd azt, amid van. Szerencsére hamarosan fellélegezhetsz és véget ér ez a mostani, nehéz időszak számodra.

Mérleg

Ma mindenki meg akarja mondani neked, mit kellene tenned, és ettől égnek áll a hajad. Zavar, hogy mások bele akarnak szólni az életedbe, és ezzel együtt irreális elvárásokat támasztanak veled szemben. Beszélj velük erről, és meg fognak érteni!

Skorpió

Légy óvatos, Skorpió, mert ma félreértelmezheted mások szavait. Ez az egyik lehetséges probléma a nap folyamán. A másik az, hogy valaki nagyon felhúz téged, és mérgedben olyat mondhatsz neki, amit később megbánhatsz.

Nyilas

Túl jól sikeredik a mai céges buli. Egyes Nyilasok problémája az lehet, hogy rengeteg finomságot esznek, és elronthatják a gyomrukat. Az egyedülállók pedig váratlanul összemelegedhetnek az egyik kollégájukkal és akár az ágyban köthetnek ki.

Bak

Ma váratlanul rád ír egy régi barátod vagy ismerősöd, aki meglepő híreket oszt meg veled. Talán még össze is futtok, ha az időtök engedi, de a lényeg, hogy amit hallasz, gondolatébresztő hatással lesz rád, és tettekre sarkallhat.

Vízöntő

Ez azon napok egyike, amikor alig várod, hogy végre szóhoz juss, és te is elmondhasd a véleményedet, a meglátásaidat. Ez nem az a nap, amikor csendben akarsz maradni, hanem a jó és rossz érzéseidet egyaránt a világ tudtára akarod adni.

Halak

Kicsit szét vagy esve, Halak, nehezedre koncentrálni. Gondolj arra: már csak ma kell erősnek lenned! Szóval, tégy meg minden tőled telhetőt a sikerért, és hogy elégedett lehess az elért eredménnyel. Ráadásul a munkahelyeden még meg is jutalmazzák az erőfeszítéseidet! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves