Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 16.: A Rák lelki sebe begyógyul, a Halak szemébe könnyeket csal a partnere

2022. december 16.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. december 16.: A Rák lelki sebe begyógyul, a Halak szemébe könnyeket csal a partnere
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma végre megadják azt maguknak a csillagjegyek, amire vágynak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Minden erőfeszítésed a  karriered vagy éppen a magánéleted előmozdításáért, a végéhez közeledik, és jelentős sikert érsz el. Megkaphatod a vágyott előléptetést, és a szerelmi életedben is úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt remélted.

Bika

Az  ösztöneid követése ma nagyszerű dolgokhoz vezethetnek, kedves Bika, mind a pénzügyeidben, mind magánéletedben. A nap tele lesz váratlan, de kellemes eseményekkel, és élvezni fogod minden pillanatát.

Ikrek

Derűs életszemléleted segít abban, hogy különböző helyzetekben pozitív lépéseket tegyél. Ez hosszú távú előnyökkel jár. Viszont ma valaki nagyon igyekszik összeveszni veled, de ne menj bele a játékába, mindegy mekkora a kísértés.

Rák

Bizonyos létfontosságú bolygók úgy sorakoznak fel, hogy ritka lehetőséged adódik a gyógyulásra és a jóvátételre. Képes leszel bevallani valami rosszat, amit a múltban elkövettél, vagy te fogsz valakinek megbocsátani. Hatalmas lelki tehertől szabadulsz ma meg.

Oroszlán

Túl magas mércét állítottál fel, és egyre keményebben fogod hajtani magad, hogy ezt elérd. Nem lesz könnyű teljesíteni, és ez csalódottsághoz vezethet. Máskor légy tisztában a képességeiddel, mielőtt ilyen kihívások elé állítod magad!

Szűz

Vissza kell venned életed irányítását, Szűz. Ideje felhagyni azzal, hogy azon görcsölsz, mások mit gondolnak és mondanak rólad. Most egy önelemzési időszakra van szükséged, hogy jobban megérthesd saját szükségleteidet és vágyaidat.

Mérleg

Légy őszinte magadhoz, mert ez az egyetlen lépés, ami minden helyzetben segíthet! Éppen ezért vállald fel a vágyaidat, és ne áldozd fel őket mások kedvéért. Itt az ideje annak, hogy saját magadat helyezd előtérbe.

Skorpió

Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a szerelmi életedet és partneredet, miközben egyre több időt szentelsz a munkádnak és a karrierednek. A kedvesed teljesen megért, de most már a türelmetlenség jeleit mutathatja.

Nyilas

Itt az ideje a saját érzéseiddel foglalkozni, semmint a partneredéivel. Nézz szembe a vegyes érzelmekkel, amiket általában érzel! A mai nap tökéletes ahhoz, hogy határozott lépéseket tegyél a kapcsolatodban, és a kívánt irányba tereld.

Bak

Előfordulhat, hogy egy nem tervezett kalandos utazásra indulsz. Lehet a városon belül, vagy akár azon kívülre. Ez a kiruccanás segíthet megtalálni a lelki békédet. Ezenkívül ma lehetőséged nyílik kibékülni valakivel, aki közel áll a szívedhez.

Vízöntő

A nap tökéletes az új kezdetekhez és az újrakezdéshez. Képes leszel megszabadulni attól, ami eddig visszatartott. Új lehetőségek tárulnak eléd az életed átalakítására és megváltoztatására, de meg kell ragadnod ezt a lehetőséget, amíg még van időd!

Halak

Készülj Halak, mert munka után vár a romantika! A szerelmed kellemes délutáni vagy esti kikapcsolódással készül. Talán a tetteivel, a szavaival vagy egy ajándékkal, de könnyeket csal a szemedbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves