Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 25.: A Szűz titkos ellensége felfedi magát a munkahelyén, a Halaknak leesik az álla a párja tettétől

2022. augusztus 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csilagjegy napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 25.: A Szűz titkos ellensége felfedi magát a munkahelyén, a Halaknak leesik az álla a párja tettétől
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


Háborús hangulat uralkodik ma, és komoly feszültségekre számíthatnak a csillagjegyek a csütörtöki horoszkóp szerint! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A dolgok egyensúlyban tartása ma trükkös lehet, Kos, mivel te békés úton közelednél a helyzet irányába, de kemény, erőteljes ellenállásba ütközöl. Azt is lehetne mondani, te szavakkal, a másik fél karddal harcolna. De semmiképpen se süllyedj le az ő szintjére, mert azzal magadnak árthatsz.

BIKA   

Ma erőteljes ellenállásba, valamint a környezeted agressziójába ütközhetsz, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudsz előrelépni. Mindenki feszült a mai napon, ami cselekvésre sarkallja az embereket. Fontos: ne hagyd magadat belerángatni ebbe az őrületbe! Viszont értékes leckéket tanulhatsz, ha meghallgatsz másokat.

IKREK

Óriási feszültség van a levegőben, ami akkor tör elő, amikor a legkevésbé számítasz rá. Igyekezz elkerülni a környezetedben dúló háborút. Lehetőleg ma semmit se vegyél túl komolyan, hiszen ez az indulatok, semmint az ész vagy a szív napja, éppen emiatt holnapra sokan megbánhatják azt, amit mondtak vagy tettek.

RÁK

Semmi esetre se bocsátkozz ma harcba másokkal, Rák. Az emberek makacsok, és nem látják a fától az erdőt. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy nyitott maradj mások nézőpontjaira. Amíg a környezetedben a többiek háborúznak, neked lehetőséged adódik fejlődést érni el, és közelebb kerülhetsz a céljaid megvalósításához.

OROSZLÁN

A legjobb, amit tehetsz, ha ráhagyod a dolgokat az emberekre – még akkor is, ha nem értesz egyet velük -, és nem bocsátkozol vitába. Közben te csináld a saját dolgokat, és ne engedd magadat befolyásolni. Amíg mások egymást marják, addig te könnyű sikereket érhetsz el.

SZŰZ

Ma kapcsolatba kerülsz fantáziadús oldaladdal, Szűz. De légy óvatos, mások kihasználhatják álmodozó, gyengéd oldaladat vagy legalábbis úgy ítélhetik meg: ezen a napon kell csapás mérniük rád, ezért megpróbálhatnak beléd kötni vagy kigolyózni a munkahelyeden. Számíthatsz arra, hogy a titkos ellenséged is felfedi magát.

MÉRLEG

Néhány tegnapi lépésed ma ellenkező hatást válthat ki. Úgy érzed, azonnal cselekedned kell, ám légy óvatos, mert a környezeted háborús hangulatban van. Kerüld el messzire a csatamezőt, és ne hagyd, hogy belerángassanak a vitáikba. Ezen a napon nem érhetsz el jelentősebb változást, ezért ne is erőltesd!

SKORPIÓ

Talán ma némi visszaesést tapasztalsz, Skorpió. Meglehet, nem állnak fényesen a dolgok körülötted, emiatt feszült, nyugtalan vagy. Óvakodj a hirtelen cselekvéstől, bármilyen nagy is a kísértés. Az lenne a legbölcsebb, ha elengednéd ezt a napot, és inkább arra fókuszálnál, hogy jól érezd magad és feltöltődj.

NYILAS

Használd a mai nap energiáját arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és elérd azt, amire vágysz. Azt fogod tapasztalni, a ma megtett lépéseid a következő napokban visszhangra találnak, és elsöprő sikert aratsz. A kemény munkád, és a bátorságod, kissé merész tetteid kifizetődnek.

BAK

Ma erős agresszióba ütközhetsz, ami miatt szeretnél háborút indítani mindenki ellen, Bak. Az az érzésed, mindenki más teljesen megőrült, és te vagy az egyetlen, aki igazán tudja, mi történik. Óvakodj ma a háborúskodástól, és attól is, hogy mindent készpénznek vegyél, amit mások mondanak.

VÍZÖNTŐ

Némi feszültségbe ütközhetsz a nap folyamán. Ne próbálj visszavonni olyan dolgokat, amelyeket nem lehet. Fogadd el a hibáidat és lépj tovább. Egy egész világ áll előtted, amit felfedezhetsz és meghódíthatsz, ezért ne ásd el magad, és azt se hagyd, hogy mások lehúzzanak!

HALAK

Halak, ha megpróbálsz küzdeni a jelenlegi körülményekkel, nagy csalódás érhet. A kulcs az, hogy bármilyen helyzetbe kerülj, a legjobbat hozd ki belőle. De egyéb meglepetésre is kell ma számítanod, ugyanis a partnered olyan dologra szánja el magát, olyat mond vagy tesz, amitől leesik az állad.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves