Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 17.: Az Ikrek mondhatni csodát tesz, a Mérleg visszakapja a pénzét

2022. augusztus 17.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 17.: Az Ikrek mondhatni csodát tesz, a Mérleg visszakapja a pénzét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint végre megoldást találhatnak a  csillagjegyek a gondjaikra, akiknek érdemes ma a szeretteikre támaszkodniuk. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Átjárja ezt a napot az empátia és a megértés. Sokat javul a kommunikáció közted és a szeretteid között, éppen ezért ma ajánlott szót ejtened a különböző problémákról. De a legfontosabb az lenne: fejezd ki szeretetedet a hozzád legközelebb állók iránt úgy, hogy egyenesen elmondod nekik, mit jelentenek neked.

BIKA   

Ma az agyad szüntelenül kattog, Bika. Nehéz lesz lelassítani a gondolataid áradatát. Ugyanakkor, meg kell találnod annak a módját, hogy kifejezd magad. A planetáris szempontok kedveznek a kommunikációnak. Talán segíteni fognak abban is, hogy megoszd másokkal az érzéseidet.

IKREK

Nem akármilyen nap elé nézel, Ikrek! Elképesztő dolgot viszel véghez, már-már csodával határos tettet! Sikerül megoldanod vagy megtenned valamit, amire senki más nem képes. Összehozol egy lehetetlennek tűnő dolgot. Magad is meglepődsz a sikereden, hát még azon, amiben utána részesítenek az emberek!

RÁK

Van valaki, akivel szívesen találkoznál, Rák? Akkor hívd fel! Vagy pakolj össze, és menjetek el a családdal, a kedveseddel kirándulni. Ma nagy szükséged lenne a jó társaságra, de leginkább a szeretteidre, akik feltölthetnek, és körbeölelnének szeretetükkel.

OROSZLÁN

Aggódsz az  anyagi helyzeted miatt. Mostanában nem alakultak kedvezően a pénzügyeid, és félsz attól, hogy mit hoz a jövő. Öntsd ki a szívedet a párodnak, a szeretteidnek, mert így megkaphatod a szükséges megnyugtatást, és talán még arra is rájössz: nem olyan rossz a helyzeted, mint amilyennek tűnik.

SZŰZ

Érdemes lenne egy kis időt egyedül töltened, Szűz. Valószínűleg a legtöbbször emberek vesznek körül. Egészségtelen lehet, ha időnként nem tudsz egyedül lenni kicsit a gondolataiddal és az érzéseiddel. Nagyon fontos, hogy gondoskodj az érzelmi jólétedről, máskülönben könnyen kiéghetsz.

MÉRLEG

Fontos számodra a függetlenséged, de most egyedül nem vagy képes megoldani bizonyos problémákat. Ha ma segítséget ajánlanak neked, akkor fogadd el! Viszont van itt számodra egy jó hír is: visszakapsz valamiféle pénzt, amit talán kölcsön adtál, esetleg azt az összeget, ami jogilag jár neked.

SKORPIÓ

Lehet, hogy ma kedvet kapsz egy kalandhoz vagy egy látogatáshoz. Mikor szántál utoljára egy napot ilyesmire? Valószínűleg rég nem volt részed ilyen élményben! Nemcsak te fogod élvezni, de mások is izgatottak lesznek, akik ezen a napon csatlakoznak hozzád, vagy akikkel találkozol. Próbálj ki valami új dolgot, és élvezd ezt a csodás szerdát!

NYILAS

Tökéletes ez a nap a gondjaid megosztására. Célszerű lenne a barátaidhoz vagy a családodhoz fordulni. Azonkívül, hogy megkapnád azt a lelki támogatást, amire most nagy szükséged van, még egy jó tanáccsal, vagy akár a megoldással is gazdagabb lennél. Ezért se légy túl büszke beszélni a bajaidról!

BAK

Sarokba szorítva érezheted magad. Olyasmit kell csinálnod, amit nem szeretnél, Bak. Talán ígéretet tettél és annak kell ma eleget tenned. Ha van rá lehetőséged, ütemezd át egy másik napra, mert most fennáll az esélye annak, hogy összeveszel azzal, aki szívességet kért tőled, és ebből kellemetlenséged származhat.

VÍZÖNTŐ

Lehet, ma egy hozzád közel állónak szüksége van a segítségedre. Túl büszke a segítségedet kérni, de ne hagyd, hogy ez megállítson! Ha olyan helyzetet látsz, amin tudsz segíteni, akkor tedd meg, ne várd meg a kérést. Elhiheted, utóbb értékelni fogja az erőfeszítéseidet!

HALAK

Ma nyugodtnak, koncentráltnak és ellazultnak érzed magad, aminek köszönhetően sokkal tisztábban látod a helyzetet. Ez az állapot segít meglátni a gondjaid gyökerét, és ezzel együtt a megoldásokat is. Így még egy közeli kapcsolatodat is sikerül helyrebillenteni, ugyanis van valaki, akivel az utóbbi időben elhidegültetek egymástól.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves