Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ezotéria

Május 23. tízmilliószoros nap és Nyilas telihold: óriási változások jönnek

2024. május 23.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp Nyilas telihold tízmilliószoros nap Buddha pozitív energia
Május 23. tízmilliószoros nap és Nyilas telihold: óriási változások jönnek
© Shutterstock

A tízmilliószoros nap és a Nyilas telihold fokozzák egymás hatását, és ez minden csillagjegy életét befolyásolja.


Aki jártas az ezotériában és a buddhista tanokban is, pontosan tudja, hogy egy tízmilliószoros nap megsokszorozza az energiákat, így érdemes a pozitív, teremtő cselekedetekre és gondolatokra koncentrálni. Minden csillagjegy életére nagy hatást gyakorol ez a nap, a Nyilas telihold pedig tovább növeli a lehetőségek számát.

Az évben ez a második tízmilliószoros nap, érdemes kihasználni!

A tízmilliószoros nap és a Nyilas telihold hatalma

A tibeti buddhistáktól erednek a tízmilliószoros napok, ezeket gyakorlatilag Buddha legfontosabb ünnepeiként tartják számon. Egy évben 4 ilyen nap van, ám ezek mindig más-más időpontokra esnek, mert a Hold járása alapján számolják ki a pontos dátumokat.

A 4 ünnepnek saját elnevezése is van, május 23-án a Saka Dawa Düchen jön el, ami a születés, a megvilágosodás, és a halál évfordulójaként fordítható magyarra. Ez az egyik legfontosabb esemény, hiszen egyben Buddha születésnapja is, de ekkor világosodott meg Sziddhárta herceg is, ezt követően pedig megszabadult a földi szenvedéseitől.

A legfontosabb tanács ezen a napon: cselekedj jót, mert azt tízmilliószorosan fogod visszakapni! 

Ilyenkor érdemes belevágni új tervek megvalósításába, mert ha azokat pozitív energiák kísérik, biztosan siker koronázza a próbálkozásokat. Fontos a meditáció és a türelem gyakorlása, ahogyan a vágyak konkrét megfogalmazása is. Segíteni kell a rászorulókon, és a múlttal kapcsolatban is minél több pozitív élményt érdemes felidézni.

tizmillioszoros-nap-elle.hu
Forrás: Shutterstock

A negatív gondolatokat ilyenkor könnyebb elengedni, a problémákat, vitákat pedig ezen a napon fel kell oldani, mert sokkal nagyobb az esély a megoldásukra. A szeretet és a béke kerüljön előtérbe!

Hatványozottan érződik minden pozitív cselekedet hatása, így most érdemes esélyt adni az álmoknak, és kiélvezni, hogy minden áldás visszaszáll arra, aki kellőképpen nyitott és pozitív ezen a napon.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves