Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Május 18. az év legszerencsésebb napja az asztrológia szerint

2024. május 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp május 18.
Május 18. az év legszerencsésebb napja az asztrológia szerint
© Shutterstock

Május 18. mindenki számára fontos dátum lehet. Íme, az asztrológia üzenete. 


Május 18. a nap, amikor nagy szerencse várhat mindenkire. Az asztrológia szerint ezen a szombaton érdemes nagyokat kívánni, ugyanis egy évente egyszeri Jupiter cazimitát fogunk megtapasztalni. A cazimi az arab kaṣmīmī szóból származik, jelentése "mintha a szívben lenne".

Asztrológiai értelemben a cazimi akkor következik be, amikor egy bolygó szoros vagy pontos együttállásban van a Nappal, ha úgy tetszik, akkor azt is mondhatjuk, hogy pont a pokoli szívében. A "csodák napjaként" is ismert Jupiter cazimi akkor következik be, amikor a jó idők, a jó szerencse, a mély zseb, a határtalan lehetőségek, a nevetés, a bölcsesség bolygója a Naphoz képest egy fokon belül van. A cazimi egyfajta naperősítő vagy tisztító, ahol a bolygó eredendő energiáját a halálcsillag közelsége felerősíti és fokozza.

Erről van szó pontosan

Érzelmi szinten a Nap (én) és a Jupiter (felhajtóerő) bensőséges egyesülése kitágítja álmainkat és vágyainkat, valamint azt a képességünket, hogy elhiggyük, megérdemeljük azokat. Ez a jelenség arra ösztönöz minket, hogy értékeljük mindazokat a csodálatos ajándékokat, amelyeket már magunkban hordozunk, és helyet adjunk még többnek, áthidalva a vágy és a beteljesülés, a megnyilvánuló és az anyagi között tátongó szakadékot.

A Bikát a Vénusz uralja, a szerelem és a bőség, a gazdagság és az önértékelés bolygója. Ez a cazimi egy új kezdetet és a pénzügyi bőség és a romantikus szintlépés új ciklusát indítja el, amelyben újraírhatjuk annak történetét, hogy mit akarunk és mit hiszünk, hogy megérdemeljük. A következő ilyen eseményre csak 2025. június 24-én kerül sor.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves