Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BEST WEEKEND

3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legjobb hétvégéje

2024. március 09.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legjobb hétvégéje
© Shutterstock

Ez nem egy átlagos hétvégének ígérkezik 3 csillagjegy számára. 


A vasárnapi Halak újhold már szombaton is érezhető lesz, és ez erőteljes befolyást gyakorol a zodiákus tagjaira. Új kezdeteket, szerencsés lehetőségeket hoz magával, és a horoszkóp szerint 3 csillagjegynek ez lehet élete legjobb hétvégéje. Görgess lejjebb, és tudd meg, hogy neked is kijut-e a jóból:  

Szűz 

Aki mer, az nyer, és ez rád most különösen igaz! Oszd meg a szerelmeddel, mire vágysz, mert kész megadni neked az álmodat. Legyen szó utazásról, házásságról, családalapításról: 180 fokos fordulatot vehet az életed. Ezenkívül a napokban a barátaid, a rokonaid is hozzájuttathatnak a vágyaidhoz, csak meg kell őket osztani velük! 

Vízöntő 

Jöhetnek a nagy változások, Vízöntő? Az újhold a Halak jegyében belső felfedezésre invitál. Ideje szembeszülni a mélyen gyökerező igazságokkal, amik a tudatalattid árnyékában lapulhattak. A kezedben van a kulcs ahhoz, változtass a jövödőn. Ez egy megvilágosító hétvége lesz számodra, mert nem csak arra jössz rá, hogy mi tart távol a boldog élettől, hanem arra is, mi az életcélod, és mit kell tenned a vágyaid megvalósításáért.  

Halak 

Ha eddig csak álmodoztál egy álom megvalósulásáról, akkor itt az ideje, hogy valóra váltsd! A Szaturnusz jelenléte a jegyedben lévő újhold idején arra emlékeztet, hogy semmi sem megy könnyen, de mégis itt a lehetőség az áttörésre a Neptunusznak köszönhetően. Minél inkább hiszel az álmaidban, az univerzum annál inkább szeretné megvalósítani azokat. Ez olyan, mint egy varázslat, csak mondd ki és higgy benne: a kemény munka és az elhivatottság kifizetődik. Hajrá, Halak! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves