Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akire január első felében rátalál a szerelem

2024. január 03.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akire január első felében rátalál a szerelem
© Shutterstock

3 csillagjegyre szerelmes napok várnak. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy életében fontos változások jönnek a szerelem terén. A szerencsések életében a január tele lesz romantikával és új élményekkel. Lássuk, hogy mire lehet számítani.

Szűz

Megismersz valakit, akivel szinte azonnal kapcsolódtok. Lehetséges, hogy először csak üzenetváltások lesznek köztetek, ha esetleg online társkeresőn ismerkedtek, de hamar meglesz a találkozó is, ahol szintén érezni fogjátok a szikrát. Remek napok elé nézel és a kapcsolatatok gyorsan haladhat. 

Nyilas

Váratlan eseményekben nem lesz hiány január elején, ha a szerelemről van szó. Egy régi partner térhet vissza az életedbe, akivel érezni fogjátok, hogy az érzelmek még mindig megvannak köztetek. Vigyázzatok azonban, hogy a régi hibákat ne kövessétek el újra, ha azt akarjátok, hogy a kapcsolat működjön.

Bak

Többen is érdeklődést mutatnak irántad, de egy valaki lesz, akinek tényleg sikerül levennie a lábadról. Nagyon jó randikban és élményekben lesz részed az illetővel, de félsz attól, hogy komolyan elköteleződjetek. Ezeket a dolgokat nyugodtan megoszthatod  a partnereddel, mert együtt sikerülhet túllendülnötök rajta. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves