Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygómozgás

3 csillagjegy, akinek a Merkúr segíti a szerelmi életét

2024. május 24.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp merkúr szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Merkúr segíti a szerelmi életét
© Shutterstock

A Merkúr felkavarja néhány csillagjegy érzelmeit, és ez nagy változásokat idézhet elő.


Egy-egy csillagjegy mozgalmas napoknak néz elébe, ugyanis a Merkúr mozgása extra energiákat szabadít fel a szerelmi életükben.

Könnyebben alakulhatnak ki most új kapcsolatok, a régi párok között pedig újra fellángol a szenvedély.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek fellendül a szerelmi élete

Kos

Néha el kell fogadnod, hogy bizonyos eseményeket nem tudsz irányítani. Ha ezzel meg tudsz békélni, harmóniába kerülsz saját magaddal, és a partnereddel való viszonyod is átalakul. Mivel az elmúlt időszakban sok konfliktus alakult ki közöttetek, ez a lehetőség a legjobbkor érkezik az életetekbe. Erre a békére vágysz már régóta, adj egy esélyt magatoknak!

Oroszlán

Soha semmit nem adsz fel, és ebbe a viták is beletartoznak. A végsőkig kitartasz az álláspontod mellett, ám ez nem mindig célravezető. A szakmai életedben ugyan bizonyos esetekben segíthet, de a társad zokon veheti a viselkedésedet. Most azonban képes vagy bocsánatot kérni, és ha felismered azt is, milyen hibákat követtél el, az új alapokra helyezheti a kapcsolatotokat.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Mérleg

Könnyen beleéled magad mások helyzetébe, az empátiádnak köszönhetően pedig nagyon sokan fordulnak hozzád tanácsért. Szeretsz segíteni másoknak, de vigyázz arra, hogy mindez ne menjen a párkapcsolatod rovására. A társadnak is szüksége van rád, fordíts rá nagyobb figyelmet! Ha ez sikerül, teljesen egymásra hangolódtok majd, és szenvedélyes napokat élhettek át.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves