Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hétvégi horoszkóp

3 csillagjegy, aki nagy meglepetésre számíthat a hétvégén

2023. szeptember 08.

2 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki nagy meglepetésre számíthat a hétvégén
© Getty Images

Néhány csillagjegy számára igazán kellemes lesz ez a hétvége.


A Nap és a Jupiter komoly hatást gyakorol az életünkre, és van néhány csillagjegy, akinek kifejezetten pozitívan befolyásolja majd a hétvégéjét ez a két égitest.

Általánosságban elmondható, hogy most érdemes mindenkinek bíznia az ösztöneiben, mert ezek vezetnek a jó irányba mind a magánélet, mind a karrier szempontjából, köszönhetően a csillagok szerencsés együttállásának. Egyesek pedig most élhetik át a hónap legszerencsésebb napjait.

3 csillagjegy, akinek nem lesz oka panaszra hétvégén

Bak

A Mars és a Vénusz is támogatja a csillagjegy szülötteit. A Bak rengeteget dolgozik hétvégén is, de ezt nem teherként éli meg, hanem a jövőjéért tett erőfeszítésként fogja fel, ami soha nem látott módon inspirálja. Szerelmi élete is felpezsdül, olyasmit tapasztalhat meg, amire korábban még nem volt példa. Hallgasson az intuícióira, mert komoly összpontosításra lesz szüksége, de a befektetett energia busásan megtérül majd.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Vízöntő

A Merkúr és a Nap is támogatja a Vízöntőt, így hatalmas energiákkal rendelkezik – csak rajta múlik, mindezt mire használja fel. De akár a munkája során kamatoztatja, akár a szerelemi élete fellendítésére használja, az biztos, hogy próbálkozásait siker koronázza majd. A jövőre vonatkozó nagyszabású tervei mellett érdemes kitartania, mert ötletei hosszú távon is megváltoztathatják az életét, és akár másokét is pozitív irányba terelhetik.

Nyilas

A Jupiter segítségével úgy érezheti, mintha álomvilágba cseppent volna. Szerelemi életében végre harmónia áll be, és most a családjának is nagyobb figyelmet szentelhet, mint az elmúlt hetekben. Bármibe is kezd, érdemes figyelnie a részletekre, ugyanis sok múlhat rajtuk. Ne féljen az új dolgok kipróbálásától, mert a fejlődését szolgálják majd. A nyár utolsó hónapja nem volt elég pihentető számára, most azonban itt az ideje a feltöltődésnek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves