Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GOOD NEWS

3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén

2023. december 02.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy úgy érezheti magát a hétvégén, mint aki megütötte a főnyereményt.


A Merkúr a Bakba lépett, a Hold pedig az Oroszlánba, és ezek összessége pozitív fejleményeket hozhat. Például, a horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy örömhírt kaphat a hétvégén:

Rák

Végre zöld utat kapnak az ötleteid, kedves Rák. Megvalósulhat egy nagy álmod, vagy legalábbis a terved, amit az utóbbi időben találtál ki. Ha segítségre van szükséged a megvalósításhoz, azt is megkapod. Viszont közvetetten érintő jó hírt is kaphatsz egy szeretted egészségével, helyzetével kapcsolatban.

Oroszlán

Sosem felejted el ezt a hétvégét, Oroszlán, mivel a pénzügyekkel kapcsolatban olyan jó hírt kaphatsz, amit talán remélni sem mertél. Váratlanul pénz ütheti a markodat, és nem is kevés! Ezt köszönheted egy jól megérdemelt bónusznak, nyereménynek vagy akár annak, hogy valaki megszabadít egy nagyobb ingóságodtól. Már látod a fényt az alagút végén, mert végre megszűnhetnek az anyagi gondjaidtól.

Halak

Majd kiugrasz a bőrödből, mikor megtudod, hogy a kiszemelted vagy a randipartnered ugyanúgy vágyik rád, mint te rá. De a párban élők is jó hírt kaphatnak a kedvesüktől, méghozzá egy közelgő utazással, pénzügyi fejleménnyel, esetleg költözéssel kapcsolatban. Az is lehet, hogy a szerelmed rábólint valamire, amire régóta vágytál, és sokat jelent neked.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves