Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. június 14-16.: Az Oroszlán szerelmi élete izgalmakat tartogat, a Mérleg segítséget kap

2024. június 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. június 14-16.: Az Oroszlán szerelmi élete izgalmakat tartogat, a Mérleg segítséget kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén a család és a barátok jutnak főszerephez a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Lehet, hogy telefonhívást kapsz egy olyan baráttól, akit egy ideje nem láttál. Intenzív és érzelmes beszélgetésre számíthatsz. Ezenkívül a hétvégén időt szánsz a spirituális tevékenységekre. A következő napokban nyitott, érdeklődő leszel és rengeteget tanulhatsz a különböző személyektől és forrásokból.

Bika

Általában erőteljesen foglalkoztat a filozófia, az ezotéria, a lélek dolgai, de a hétvégén erőteljesen érvelni kezd benned a logika is, ami egyáltalán nem hátrány. Az ész kiegészíti a megérzéseidet, és ez nagyon jót fog tenni veled, sőt, akár szerencséssé is tehet. Alkalmazd ezt a mindennapokban!

Ikrek

Mélyreható témákat boncolgatsz a szeretteiddel vagy a barátaiddal. A következő napokban rengeteg tudást szívsz magadba. Szinte minden érdekel és örülsz, hogy megoszthatod a gondolataidat másokkal. A beszélgetéseknek hosszú távú hatása is lesz, hiszen hatást gyakorolhatnak az életedre.

Rák

A hétvégén elkezded felújítani vagy kicsinosítani az otthonodat, kedves Rák. Most szívesebben foglalod el magadat ilyen jellegű tevékenységgel, semmint beszélgetéssel. Még az is lehet, hogy hosszú órákat töltesz a kertben, hogy végre egyedül lehess és kikapcsolódhass.

Oroszlán

A jelenlegi vagy potenciális partnerrel való kommunikáció sok meglepetést hozhat. Valószínűleg különösen szenvedélyes leszel a következő napokban, és ez jó hatással lesz a (leendő) kapcsolatodra. Ha szeretnél változtatni a külsődön, érdemes a hétvégén lépéseket tenni érte!

Szűz

A megnövekedett pszichológiai tudatosságoddal és intuícióddal képes vagy ráhangolódni a családtagok gondolataira és érzéseire. De most még az idegenekbe is könnyedén beleláthatsz. Ezen a hétvégén maximálisan bízol a belső hangodban, ami segít jobban megérteni másokat.

Mérleg

Ezen a hétvégén izgalmas és építő jellegű beszélgetéseket folytatsz a családtagokkal és a barátokkal. Rengeteg dicséretet kapsz tőlük, ugyanakkor valaki segítséget is ajánlhat neked egy problémád megoldásában vagy egy célod megvalósításában. Élj bátran a lehetőséggel!

Skorpió

Mások, különösen a családtagok meglehetősen csendesek lehetnek. Úgy tűnhet, hogy mindenkinek ezer a dolga, de senki sem osztja meg veled, ami a fejében jár. Bíznod kell az intuíciódban, ami segíthet jobban megérteni azt, mi zajlik bennük. Légy türelmes, Skorpió és addig is fókuszálj magadra!

Nyilas

Nagyon élénk lesz a kommunikáció, különösen a családtagokkal és a romantikus partnereddel. Szeretetet és támogatást fogsz kapni mindenkitől. Ezenfelül pedig rendkívül forró estéket tölthetsz el a szerelmeddel. Mostanában tele leszel rengeteg kreatív ötlettel, amiknek érdemes több teret engedni.

Bak

A napokban különösen intuitív leszel, különösen, ha a családtagokról van szó, Bak. Nem lesz könnyű hazudni neked. Ugyanakkor kedved támad elvégezni az otthonodban azokat a feladatokat, amiket régóta halogatsz. A hétvégéd legalább egy részét egyedül töltheted meditációval vagy a jövőddel való elmélkedéssel.

Vízöntő

Egy baráti társaság vagy közösség, amivel kapcsolatban állsz, összejöhet a hétvégén. Nagyon izgalmas beszélgetésekben lesz részed. Rengeteg ötletet kapsz, amit fel tudsz használni a későbbiekben. A környezeted élvezi, hogy szabadon és nyíltan kifejezed magad, ebből ne is adj lejjebb!

Halak

A hangsúly a hétvégén a családon van. Lehet, hogy valaki, akivel kapcsolatban állsz, komoly érzelmi problémákkal küzd, és nem vágyik társaságra. Nem sokat tehetsz ezért, Halak. Tudasd az illetővel, hogy ott vagy vele, és hagyj neki teret és időt. Közben gondoskodj azokról, akik nyitottak rá!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves