Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. január 26-28.: A Bak pénzügyei kedvező fordulatot vesznek, a Halak úszni fog a boldogságban

2024. január 26.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. január 26-28.: A Bak pénzügyei kedvező fordulatot vesznek, a Halak úszni fog a boldogságban
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén a csillagjegyek önmagukkal vagy a családjukkal töltenek minőségi időt. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Itt az ideje, hogy magadra is gondolj, Kos. Miért nem veszed meg azt, ami után régóta sóvárogsz, vagy ami legalábbis jólesne a lelkednek? Szóljon rólad ez a hétvége, és szervezz bátran olyan programokat, amikre elsősorban te vágysz jobban. Ha ezt nem léped meg, sosem fogsz igazán feltöltődni.

Bika

Légy hű önmagadhoz, Bika és mutasd meg végre, ki vagy te valójában. Az Oroszlán telihold hatása érezhető lesz a hétvégén is, és arra ösztönöz, hogy megmutasd a világnak a képességeidet, a csodás személyedet. Ezzel nemcsak saját magaddal teszel jót, de legalább mások is kaphatnak egy szeletet belőled.

Ikrek

Ne engedd, hogy a múlt visszatartson, Ikrek. Könnyen belemerülhetsz abba, ami történt, és amit mondanod vagy tenned kellett volna. De az igazság az: nem tudod kitörölni a múltat. Az egész hétvégédet beárnyékolhatja, ha nem vagy hajlandó megbocsátani magadnak és továbblépni.

Rák

A jó barátok melletted állnak a szükség idején. Egy egyszerű kérésből megállapíthatod, ki az igazi. Amennyiben segítségre van szükséged, akkor kérj bátran, és ne szégyelld, ha bajban van. Te is mindig mások rendelkezésére állsz, épp itt az ideje annak, hogy lehetőséget adj másoknak viszonozni mindazt, amit te adtál.

Oroszlán

Dolgozz keményen az álmaidért. Csak egy életed van, Oroszlán. Biztosíts teret azoknak a dolgoknak, amik a legnagyobb boldogságot okozzák. Kezdj bele a szenvedélyprojektbe. Adj magadnak engedélyt arra, hogy ne mindig csak a munkával vagy a családi teendőkkel foglalkozz, hanem önmagaddal is.

Szűz

Élni és élni hagyni, Szűz. Az embereknek a saját útjukat kell járniuk, nem azt, amelyiket te szeretnéd, hogy járják. Szép, hogy ennyire a szíveden viseled mások sorsát, de ne óvd meg őket attól, amit az élet tartogat számukra. Mi lenne, ha inkább önmagadra helyeznéd át a fókuszt?

Mérleg

Az egyik rokonod vagy a kedvesed meglepő titkot oszthat meg veled, ami kissé felkavarhat. Talán a titok miatt megváltozik a véleményed az illetőről. Mielőtt a hozzáállásod is megváltozna, gondold át a körülményeket, és ne hirtelen felindulásból hozz döntést. Az is lehet, hogy ez a titok végül közelebb hozz titeket egymáshoz.

Skorpió

Ideje egy fontos kapcsolaton dolgozni. Az utóbbi időben eltávolodtál a kedvesedtől vagy egy rokonodtól, mert alig jutott rá időd. Ha nem teszed prioritássá, akkor ez így is marad és törést idézhet elő a kapcsolatotokban. Használd arra ezt a hétvégét, hogy szorosabbra fűzd a köztetek lévő köteléket.

Nyilas

Ragaszkodj ahhoz, amiről tudod, hogy meg kell tenned. Előfordulhat, hogy a halogatás a nevedet szólítja, de nem kell válaszolnod a hívásra. Irányítsd át a hangpostára, te pedig tartsd az ütemtervet. Ha most nem teszed, akkor később csak bánni fogod. Ne várj tökéletes alkalomra, mert olyan nem létezik.

Bak

Nagyon szerencsés leszel a hétvégén, kedves Bak. Nemcsak azért, mert minden a tervek szerint alakul, hanem mert váratlan anyagi segítséghez juthatsz. Talán végre megemelik a fizetésedet vagy potyapénz szakad a nyakadba egy nyereménynek köszönhetően. Épp jókor történik, ugye?

Vízöntő

Rettegsz attól, hogy kimaradsz bizonyos dolgokból, és ez tényleg megtörténhet. Legyen az első a család. A szeretteidnek szüksége van rád, akik szeretnének veled minőségi időt tölteni. Ne hagyd, hogy a munka vagy a baráti szívességek miatt kimaradj egy csodás élményből.

Halak

A családdal vagy a szerelmeddel töltött idő felejthetetlen élményt hozhat. Olyan esemény történhet vagy olyat mondhatnak neked, amitől a következő napokban úszni fogsz a boldogságban. Ha egyedülálló vagy, esetleg pont ismerkedsz valakivel, készülj arra, hogy ez lehet az a hétvége, amikor elkezdődhet a kapcsolatotok.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves