Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. február 23-25.: A Szűz támogatást kap a csillagoktól, a Mérleg élete megváltozik

2024. február 23.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. február 23-25.: A Szűz támogatást kap a csillagoktól, a Mérleg élete megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A Szűz telihold jelentős változásokat indít el a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Itt az ideje, hogy produktív legyél! A Hold belép a Szűzbe, a napi rutinok és kötelezettségek házába. Függetlenül attól, hogy pihenni fogsz, dolgozol vagy otthon keresel magadnak elfoglaltságot, nagyon eredményes leszel, és nincs olyan kihívás, amivel ne birkóznál meg könnyedén.

Bika

Ez a hétvége a szórakozás jegyében fog telni. A Hold belép a Szűzbe, a játék házába. Fontos, hogy teret engedj a belső gyermekednek, akár egy színező könyv megvásárlásával, akár egy új hobbi kipróbálásával. Most bölcs dolog minél több új és kellemes élményt beütemezni a hétvégére, mert rendkívül jó hatással lenne rád.

Ikrek

Legyen ez egy olyan hétvége, mikor nem csinálsz semmit, Ikrek. Nyugodtan engedd meg magadnak, hogy olyan dolgokkal üsd el az idődet, amikhez igazán kedved van, legyen az olvasás, filmnézés, vagy akár valamilyen kreatív elfoglaltság. Minél többet pihensz, annál jobb formában leszel hétfőre.

Rák

Merd kimondani és kimutatni az érzéseidet a következő napokban, mert annál több pozitív visszacsatolásban részesülhetsz. Ez a kulcsa annak, hogy egyesekkel egymásra találjatok, másokkal kibéküljetek vagy szintet lépjen a kapcsolatotok. Most néhány mélyenszántó beszélgetés csodát tehet veletek.

Oroszlán

A következő napokban legnagyobb meglepetésedre pénz állhat a házhoz, és egyúttal rábukkanhatsz egy lehetőségre, hogyan juthatnál még több bevételhez. Érdemes a témával kapcsolatos könyveket olvasni vagy podcastokat hallgatni, mert sokat tanulhatnál belőle. 

Szűz

Végre szintet léphetsz! A Hold belép a jegyedbe, a személyes fejlődés házába, és egy igazán fantasztikus hétvége előtt állsz. Most szuperkönnyen elérheted, amit csak szeretnél, szóval merj nagyot álmodni és kívánni. A csillagok most különösen támogatnak a terveid megvalósításában.

Mérleg

Tudod, mihez alkalmas a hétvége? Újragondolni a céljaidat, kedves Mérleg. Tedd fel magadnak a kérdést, mire vágysz igazából és ki szeretnél lenni. Sőt: hol szeretnél élni? A napokban olyan változások vehetik kezdetét az életedben, amik megváltoztathatják a jövődet.

Skorpió

Ideje új embereket megismerni. A Hold belép a Szűzbe, a barátok házába. Menj el egy eseményre, mondj egy bókot, és kezdj el egy beszélgetést. A kis dolgok messzire vezethetnek. Nemcsak új barátokra tehetnél szert, hanem előnyös kapcsolatokra is, amikből később profitálhatsz.

Nyilas

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy megszabadulj a rossz energiáktól. Néha a rossz szokások vagy bizonyos személyek alááshatják a céljaidat, és visszatarthatnak az álmaidtól. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik megerősítenek, jobbá tesznek, és dolgozz azon, hogy megszabadulj mindattól, ami nem szolgál téged.

Bak

Ideje lefoglalni a következő utazást! A Hold belép a Szűzbe, a kalandok házába. Merj nagyot álmodni és utazzatok el tavasszal a pároddal vagy a barátaiddal, a hétvégén pedig próbáljatok ki valami új dolgot, amire mondjuk eddig nem voltál hajlandó. Itt a lehetőség, hogy több izgalmat vigyél a kapcsolataidba.

Vízöntő

Ideje kimondani az igazat. A Hold belép a Szűzbe, a titkok házába. Használd ezt a hétvégét arra, hogy belekezdesz a naplóírásba, elmélyedsz a családfakutatásban, megváltoztatod a jelszavaidat, és ellenőrzöd a titkaidat, értékeidet, hogy minden biztonságban van-e. Nem kell aggódni, csak menj biztosra.

Halak

A Hold belép a Szűzbe, a partnerkapcsolatok házába. Ha te is így akarod, ez a hétvége a szerelemről fog szólni. Jó alkalom a következő pár nap ahhoz, hogy megbeszéld a jövődet a kedveseddel, és töröld a régi exek számát. Ha egyedülálló vagy, légy bátor, és regisztrálj újra egy társkereső oldalra! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves