Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. november 3-5.: A Mérleg örömhírt kap, a Nyilas sötét titkokat tud meg

2023. november 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. november 3-5.: A Mérleg örömhírt kap, a Nyilas sötét titkokat tud meg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


November első hétvégjén egyes csillagjegyek a sarkukra állnak, másoknak pedig sikerül végre igazán feltöltődniük lelkileg. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Tele vagy energiával Kos, de már érzed: nem végtelen mennyiségűvel. Éppen ezért ne vállalj mindent magadra a napokban, hanem oszd meg a feladatokat. Ha szokásodhoz híven egymagad akarod megváltani a világot, akkor megint teljesen kimerülsz, és nem fogod tudni kipihenni magad. Teljen most már úgy ez a hétvége, hogy neked legyen jó!

Bika

Bikaként mindig időt szánsz arra, hogy gondolkodj, mielőtt beszélsz. De most annyira érzékeny leszel, hogy előbb beszélsz, aztán gondolkodsz, ami fennakadásokat okozhat a kapcsolataidban. Légy óvatos, mert nem feltételeznéd, de egyik-másik megjegyzésed után elszabadulhat a pokol.

Ikrek

Jó, ha magadba fektetsz, és olyan életet teremtesz, amilyet élni szeretnél. Ezért igyekszel a hétvégén csupa olyan dologgal foglalkozni, ami jólesik. Elkezdheted a kedved szerint csinosítani az otthonodat, edzeni, sorozatokat darálni, miközben szépségnapot tartasz, és talán még az állásajánlatokat is átfutod. Most tényleg az a lényeg, hogy neked legyen jó!

Rák

A hétvégéd a szerelem és romantika jegyében telik. Párban élőként csodálatos pillanatokat élsz át a kedveseddel, aki pontosan azt adja, amire szükséged van. Egyedülállóként a romantikus filmek világába menekülhetsz, de ne aggódj Rák, hamarosan már a való életben is megjelenik a férfi, akire vágysz.

Oroszlán

Végre sor kerülhet a pillanatra, amikor úgy döntesz: szóljon rólad ez a hétvége. Nem fogsz amiatt görcsölni, mit szólnak mások, ha nem takarítasz, főzöl vagy nem találkozol velük. Eljutsz arra a pontra, amikor magadat helyezed az első helyre, és igazán pihennél szeretnél. Ha ezt be is tartod, rendkívül kisimult leszel hétfőre!

Szűz

Sokat beszélgetsz a női rokonaiddal a hétvégén, és nagyon motiváló hatással lesznek rád. Érdemes megosztani velük a gondolataidat, az érzéseidet, és akár tanácsot kérni tőlük. Lehet, hogy nem feltételeznéd, de nemcsak a lelkednek fog jólesni, hanem a segítségedre is lehetnek.

Mérleg

Ma nagyon motiváltnak érzed magad, hogy elérd céljaidat, és talán meg is teszed az első lépést hozzá. Ám a legjobb az, hogy egy olyan örömhírt kaphatsz, ami az egész hétvégédet bearanyozhatja. Talán előléptetnek, megemelik a fizetésedet, de akár egy jelentősebb pénzösszeghez is hozzájuthatsz, aminek köszönhetően jobbra fordulhat az életed.

Skorpió

Szeretsz új dolgokat kipróbálni, és a hétvégén lehetőséged is lesz rá, Skorpió. Ezt jelentheti egy új étterem, mozgásforma, relaxációs gyakorlását amellett, hogy olyan könyvekre vagy filmekre bukkanhatsz, amik számodra tetszetős filozófiát mutatnak be. Élménygazdag napok várnak rád!

Nyilas

A hétvégén sötét titkok látnak napvilágot és régi, rossz emlékek gyötörhetnek. Könnyen úgy érezheted, hogy épp szétesik az életed. Most érdemes csak igazán a barátaidra, a szeretteidre támaszkodni, akikben megbízol. Nehéz időszak ez számodra, de segítséggel könnyebben átvészeled.

Bak

Egy saját vállalkozás beindításán gondolkodsz, vagy egy nagyon ígéretes állásajánlatot kaptál? Bármi is jár az eszedben, érdemes megvitatni a családoddal vagy a pároddal, mert a segítségedre lehetnek a döntésben. Vagy menjetek el kávézni a barátaiddal, úgyis jót tenne neked, ha kiszakadnál otthonról, és vitasd meg velük a dolgot.

Vízöntő

Szereted a szabadságodat, ezért amikor a Hold az egészséged és jóléted házában jár, azon agyalsz, hogyan tedd könnyebbé az életed. Ha azt szeretnéd, hogy az életed egy bizonyos módon alakuljon, akkor olyan döntéseket kellene hoznod, amik megfelelnek a jövőképednek. Erre akár már a napokban is sor kerülhet.

Halak

Nem kell sok pénz ahhoz, hogy elmenjetek kirándulni vagy szórakozni a családdal, esetleg a szerelmeddel. Szükséged is lenne rá, hogy helyreállítsd végre a testi és lelki egészségedet. Ha pedig az idő nem engedi, tervezz valami pihentető programot otthonra, és hagyd a kötelező feladatok elvégzését máskorra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves