Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szabadidős program

3 romantikus sorozat az őszre a Netflixen, amit érdemes újranézned

2023. szeptember 20.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Ősz Netflix sorozat Emily Párizsban romantikus film Bridgerton család
3 romantikus sorozat az őszre a Netflixen, amit érdemes újranézned
© Instagram@emilyinparis

A fázós őszi estéken a romantikus sorozatok jelentik a legkellemesebb kikapcsolódást.


Lassan egyre kevesebb szabadtéri programra lesz lehetőség, különösen esténként, hiszen egyre hidegebb lesz. De semmi pánik! A romantikus sorozatok kifejezetten az év ezen szakában nyújtják a legjobb szórakozást.

Ugyan több új film és sorozat is érkezik időn ősszel a mozikba és a streaming-szolgáltatók kínálatába, de a klasszikus romantikusokról se feledkezz meg!

Összegyűjtöttük, milyen sorozatokat érdemes megnézned: ha egyszer sem láttad őket, akkor mindenképp, ha pedig már igen, akkor azért, hogy felfrissítsd a memóriád!

3 romantikus sorozat őszre

Emily Párizsban

A sorozat hatalmas sikert aratott, nemcsak a története, hanem a színészek alakítása miatt is. Egy amerikai lány, Emily, akit Lily Collins alakít (aki nem mellesleg Phil Collins lánya), Párizsba érkezik, és hosszú időbe telik, mire megbarátkozik az európai, ezen belül is a francia életstílussal. Persze hamarosan a szerelem is beköszönt az életébe. A fordulatokban gazdag sorozat eddig 3 évadot élt meg, de talán még idén megérkezik a 4. évad is, ha hihetünk a Netflix híreinek.

A Bridgerton család

A sorozatban nyolc testvér igyekszik megtalálni a szerelmet és a boldogságot, többnyire a londoni elit köreiben. Az izgalmas kosztümös sorozatnak hatalmas rajongótábora alakult ki, ami nem is meglepő, hiszen fordulatos cselekményű, sodró lendületű sorozatról van szó, amely Julia Quinn bestsellerként ismert regénysorozata alapján készült el.

Egészségben, betegségben, szerelemben

Egy nagy család 3 generációja él egy fedél alatt egy idillinek tűnő villában, miközben próbálnak megküzdeni vállalkozásuk kihívásaival. Esküvőszervező cégük nagy kríziseken megy át, miközben néha saját életük is válságba kerül. A sorozatnak egyelőre egyetlen évada érhető el, de ha a nézőkön múlik, biztosan lesz folytatása, ugyanis a szerelmet, családot és drámákat is felsorakoztató sorozat osztatlan sikert aratott mind a szakma, mind a közönség körében.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves