Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. március 31-április 2.: A Skorpióra emlékezetes élmények várnak, a Bak örökölhet

2023. március 31.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. március 31-április 2.: A Skorpióra emlékezetes élmények várnak, a Bak örökölhet
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Fontos felfedezéseket tesznek a csillagjegyek, ami elősegíti a személyes fejlődésüket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén mindenáron meg akarod mutatni másoknak, hogy jobb, okosabb, tehetségesebb vagy. Légy óvatos ezzel Kos, mert könnyen magadra haragíthatod a környezetedet. De nemcsak az lehet a vége, hogy megbántasz másokat, hanem emberedre akadhatsz, aki olyat mondhat neked, ami egészen összetörhet.

Bika

A következő napokban eléggé harcias leszel. Nem tűröd az igazságtalanságot, és lépten-nyomon az igazadat, a véleményedet hangoztathatod. Talán te is sejted: ebből komoly konfliktusaid adódhatnak. Nem baj, ha kiállsz magadért, csak az a nem mindegy, hogyan teszed, és ne láss ellenségeket ott, ahol nincsenek.

Ikrek

Aktív társasági életet élsz majd a következő napokban, Ikrek. Izgalmas, felvillanyozó beszélgetésekben lesz részed, és reflektorfénybe kerülsz. Az emberek készek meghallgatni téged, mert van benned valami, ami felkelti a figyelmet. Talán épp ez segít majd felfedezni a valódi célodat az életben.

Rák

A napokban sokat gondolsz a vágyott életre, és arra az életmódra, amiről úgy gondolod, megérdemled, és amire szükséged van. Nem arról van szó, hogy önző akarsz lenni, de a hétvége lendületet és elszántságot adhat, hogy megszerezd azt, amire vágysz.

Oroszlán

A hétvégén minden rólad szól. Általában élvezed, ha az van, amit te szeretnél, de most zavarónak találod, hogy ekkora hatalom van a kezedben. Úgy érzed, túl nagy elvárást támaszt feléd a családod, ahogy a főnökeid is a munkahelyeden. Próbálj meg apránként a háttérbe vonulni, és átadni az irányítást a megfelelő személyeknek.

Szűz

Bizonyos dolgokat nem tudsz megjavítani, bármennyire is próbálkozol, Szűz. Hiába szeretnéd gyógyítani egy múltbeli sérelmet, rájöhetsz, hogy nem tudod megtenni. A megbocsátást hiábavaló erőltetni, és ehhez a sebhez több időre lesz szükség. A napokban légy megértő és türelmes magaddal, több pihenésre és békességre lenne szükséged.

Mérleg

A barátok egészen addig csodálatosak, amíg nem válnak olyanokká, mint amilyenné a hétvégén fognak, de nem azért, mert tesznek veled valamit, hanem azért, mert a szokásaik megmutatják, milyenek is valójában. Ezenfelül a hétvégén megakadályozod, hogy valaki keresztbe tegyen neked a munkahelyeden.

Skorpió

Semmi sem állhat az utadba. A következő napokban az lesz, amit te akarsz, Skorpió. Talán, de az is lehet, más tényezők vezetnek ahhoz, hogy emlékezetes élményekben legyen részed. Ha valamilyen nehézség adódik, azt könnyedén legyőzöd, de mindent összevetve ez egy lélekápoló hétvége lesz.

Nyilas

A hétvégén kétszer is gondold át, mikor éri meg kifejezni a véleményedet. Némely esetben felesleges lehet, és csak idegeskedhetsz amiatt, hogy nem érdekli az embereket a mondandód. Légy óvatos, mert hajlamos lehetsz a napokban átlépni bizonyos határokat, ami konfliktust idézhet elő.

Bak

Valami fontos dolog készül az életedben, Bak. Valaki segíthet előrelépni a karrieredben vagy több pénzt keresni. A hétvégén olyan kivételes lehetőséget ajánlhatnak neked, aminek köszönhetően megalapozhatod az anyagi biztonságot az életedben. Az sem kizárt, hogy ez öröklés útján valósul meg.

Vízöntő

Nagyon tetszik valaki, de úgy érzed, még nem állsz készen arra, hogy megvalld neki az érzéseidet, pedig nagy az esélye annak: hasonlóképpen érez, mint te. A párban élők egy romantikus kirándulást vagy vacsorázást követően őszintén megnyílnak egymás előtt, ami segít elmélyíteni a kapcsolatukat.

Halak

Elképesztő változás történik az életedben, kedves Halak, ez azért van, mert arra törekszel, hogy önmagad legjobb verziója legyél. Sokáig vártál erre, és most végre megérkezel oda, ahová mindig is szerettél volna. A környezeted is észre fogja venni hétfőn: más ember lett belőled.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves