Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. március 3-5.: A Kos jótette sokszorosan kifizetődik, a Szűz ajándékot kap a partnerétől

2023. március 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. március 3-5.: A Kos jótette sokszorosan kifizetődik, a Szűz ajándékot kap a partnerétől
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén váratlan meglepetések és fordulatok színesítik a csillagjegyek életét. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén minden jótetted többszörösen megtérül. Akár pénzt, időt, energiát áldoztál, óriási hálával találhatod szembe magad. Az emberek tisztelnek és csodálni fognak téged. Viszont a családosok legyenek résen, mert az egyik szerettüknek is szükségük lehet a figyelmükre, a segítségükre.

Bika

Mindenhol keresed a szerelmet, Bika, csak ott nem, ahol kellene. Vedd észre, hogy az egyik barátodnak tetszel, és valójában te is el tudnád őt képzelni partnerként. A párban élők és a családosok meghitt, visszafogott napokat töltenek el. Ez mostani egy filmnézős, társasozós, otthon pihengetős hétvége lesz.

Ikrek

Minden erőfeszítésed a karrieredet, és a magánéletedet illetően most a végéhez közeledik. Valószínűleg a hétvégén elsöprő sikereket aratsz. A munkahelyeden előléptethetnek, míg a párkapcsolatodban is pozitív fejleményekre számíthatsz, és akár az is kiderülhet: bővül a család.

Rák

Nehéz döntést kell hoznod a szerelmi életeddel kapcsolatban, és bármennyire is nem szeretnéd: nem kerülheted el. Tőled függ, hogy a hétvégén szakítás vagy békülés várható, esetleg egy komolyabb előrelépéssel. Az egyedülállókra is fontos döntés vár: tovább ismerkednek a randipartnerükkel vagy jöhet a következő szint?

Oroszlán

Dolgozz keményen és bulizz még keményebben, Oroszlán! Erről fog szólni a hétvégéd, hogy nap elején le tudod a kötelezettségeidet, este pedig bulizol vagy legalábbis visszafogottan szórakozol a barátaiddal. A vasárnap a családé meg az aktív pihenésé, amikor végre feldobhatsz egy arcpakolást és közben a legnagyobb békében olvashatsz.

Szűz

A párod egész hétvégén csupa meglepetés lesz: ajándékkal kedveskedik, odafigyel az igényeidre, és talán még romantikus programot is szervez. Élvezd az extra figyelmet, amit kapsz tőle! Az egyedülállók megismerkednek egy különleges személlyel, aki jelentős változást hozhat az életükbe.

Mérleg

Időszerűnek érzel meghúzni bizonyos határokat az életedben. Nem vagy hajlandó tovább engedni, hogy mások beleszóljanak a dolgaidba. Ne lepődj meg azon, ha ez okoz némi feszültséget a családoddal vagy éppen a pároddal, hiszen nem ehhez vannak hozzászokva. De az a lényeg: te jobban fogod érezni magad!

Skorpió

A következő napokban kontrollmániás leszel. Azt akarod, hogy minden úgy legyen, ahogy eltervezted, és abszolút rugalmatlan vagy másokkal szemben. Ám a sorssal még te sem szállhatsz harcba, ami azt jelenti: készülj fel a váratlan eseményekre, amikor igenis kénytelen leszel módosítani a programjaidon.

Nyilas

Rengeteg szórakozásban lesz részed a hétvégén, Nyilas. A családod, a barátaid, de talán még a kollégáid is programokkal készülnek. Egy valami árnyékolhatja be a napjaidat, és azok a függőben lévő feladataid. Éppen ezért próbáld meg őket mielőbb letudni, hogy ne két izgalmas összejövetel között kelljen velük foglalkoznod.

Bak

Jelentős váratlan kiadásokra számíthatsz a hétvégén. Meglehet, beadja a kulcsot az egyik háztartási géped, de az is lehet, hogy hirtelen felindulásból olyat vásárolsz, amire nincs szükséged. Mostanában amúgy is hajlamos lehetsz a költekezésre, de légy ezzel óvatos, mert később fájhat az a hiányzó pénz.

Vízöntő

Ez a tökéletes hétvége a kreatív ötleteid megvalósítására. Iratkozz fel valamilyen intellektuális workshopra vagy tanfolyamra, amely segít kiaknázni a képességeidet. Ha úgy érzed, erre most nincs kereted, akkor is néz szét, mert találhatsz ingyenes lehetőségeket! A pénzhiány semmiben se tartson vissza a napokban! A séta és a jó társaság ingyen van.

Halak

A bolygóállások azt jelzik: váratlan akadályok árnyékolhatják be a hétvégédet. Az elmúlt napokban zökkenőmentesen haladtál. Most azonban olyan akadályok és kellemetlenségek keletkeznek, amik hatással lehetnek programjaidra és a hangulatodra. Ne pazarold az energiádat arra, hogy foggal-körömmel ragaszkodsz a terveidhez!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves