Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. november 18-20.: Az Ikrek váratlan nyereményre tesz szert, a Vízöntő jó hírt kap egy családtagjától

2022. november 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. november 18-20.: Az Ikrek váratlan nyereményre tesz szert, a Vízöntő jó hírt kap egy családtagjától
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A családdal és a barátokkal töltött kellemes napok várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén olyan híreket fogsz hallani, amik lehetővé teszik, hogy előrelépj valamiben, amiben már régóta szerettél volna. Jó esély van arra, hogy végre azt csináld, amit csak akarsz. Most először érzed magad igazán szabadnak. Úgy érzed, az év hátralévő része már csak jót hozhat neked!

Bika

A napokban hajlamos lehetsz arra, hogy munkával töltsd az időt, ami nagy vétek lenne! A családod és barátaid várnak rád, szeretnének találkozni veled, és rosszul fogják viselni, ha lemondod a programokat. Neked is szükséged lenne a szórakozásra, és arra, hogy feltöltsenek téged!

Ikrek

Nagyon szerencsés leszel a hétvégén, és még akár pénz is állhat a házhoz egy váratlan nyeremény formájában! De más boldog, örömteli meglepetésekre is számíthatsz! Egészen álomszerűnek éled meg a következő napokat, mert olyan érzésed lesz, mintha a sors, két kézzel szórná az ajándékait.

Rák

Választhatsz: megtartasz valakit az életedben, és megpróbálod rábírni a változásra, vagy egyszerűen lemondasz róla és elengeded. Ha az év hátralévő részét azzal a boldogsággal szeretnéd tölteni, akkor tudod, mit kell tenned, Rák. Nagyon jól tudod, hogy nem mindegy, kit engedsz be az életedbe!

Oroszlán

Izgalmas randevúban lehet részed a hétvégén, akár párban élő vagy, akár egyedülálló. Az előbbi esetén minden tökéletesen sikerül és forró szexélmény vár a jegy szülöttjére. A szingliknek viszont óvatosnak kell lenniük. Nagyon csábító lesz a partnerük, de ha mégis rossz érzésük van vele kapcsolatban: inkább meneküljenek!

Szűz

Nagyszerűnek ígérkezik ez a hétvége a család és a barátok társaságában. Kellemes élményeket teremtenek, és élvezni fogod a kapott figyelmet és szeretetet. Ugyan egyikük sikeresen feldühíthet, de szerencsére hamar elszáll a mérged és nem vesztek össze. Ne is, mert csak beárnyékolná a szép hétvégédet!

Mérleg

Minden terved összejön a hétvégével kapcsolatban, még a lustálkodás is! A legnagyobb békességben és nyugalomban telnek a napjaid, és ezt semmi sem teszi tönkre. Így, hogy közeledik az év vége, igyekszel több pihenést iktatni a napjaidba, miközben szép lassan elvarrod a szálakat.

Skorpió

Egy jó barátod a városban van, és lehetőséged adódik találkozni vele. Sőt, most több barátoddal is találkozhatsz, és különböző programokon vesztek rész, miközben elmélyülten csevegtek egy-egy forró tea vagy kávé felett. Rengeteg édes és kellemes pillanatban lesz részed, ami pozitív hatással lesz rád!

Nyilas

Készen állsz a virágzásra, Nyilas! Szeretnéd megmutatni magadat a világnak. Ha egyedülálló vagy, nem kérdés, hogy vonzani fogod magadhoz a másik nemet! Ám ez azt is jelenti, hogy a párban élők is lenyűgözik a kedvesüket. Amennyiben dolgoznod kell, a munkahelyeden elismeréssel adóznak tudásod és tehetséged előtt.

Bak

Sokkal jobban alakul a hétvégéd, mint gondolnád. Eleinte problémásnak tűnhet, már-már le is írnád, mikor fordul a kocka, és minden sokkal jobban alakul. De még így is adódhat egy kellemetlen beszélgetés egy közeli barátoddal vagy ismerőssel, mert fontos dolgot kell tisztáznotok, ám e téren is melletted áll majd a szerencse!

Vízöntő

Egész hétvégén úszol majd a szerelemben, kedves Vízöntő! Romantikus programok várnak a szerelmeddel és meghitt családi időtöltésekből sem lesz hiány. Minden társaságban töltött idő örömödre szolgál majd és egy-két jó hírre is számíthatsz, amiket egy családtagodtól kapsz.

Halak

A hétvégén egy nagyon nagy döntést hozol, ami megváltoztatja életedet. Bár ez ijesztően hangzik, pontosan tudod, mit csinálsz! Most nincs olyan dolog, amit ne tartanál kézben, és ez fontos döntés nem valami elhamarkodott dolog. Mindent kigondoltál, és a napokban elég önbizalmad lesz ahhoz, hogy kitarts a saját terved mellett.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves