Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. július 8-10.: A Mérleg előre megérzi az eseményeket, a Skorpiót mindenki meg akarja hódítani

2022. július 08.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
  Hétvégi horoszkóp, 2022. július 8-10.: A Mérleg előre megérzi az eseményeket, a Skorpiót mindenki meg akarja hódítani

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Nagyon kimerültek lehetnek a csillagjegyek, de még ennek ellenére is készek rendbe tenni a kapcsolataikat a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Teljesen ki leszel facsarva a hétvégére testi és lelki szinten egyaránt. Érthető, ha így nem sok mindenhez lesz kedved. Felerősödik benned a frusztráció és a szorongás érzése, ráadásul több múltbéli probléma is visszaköszönhet. Csak akkor lelheted meg a békédet, ha pihensz, utána pedig egyszer és mindenkorra megoldod a problémáidat. Szerencsére érnek majd boldog pillanatok a családod vagy a partnered révén.

BIKA

A hétvégén célul tűzöd ki magadnak Bika, hogy békét és rendet teremts a kapcsolataidban, és egyúttal az otthonodban. Szeretnéd rendezni a problémás viszonyaidat, és a leghőbb vágyad a harmónia megteremtése lesz. Kellemes baráti összejövetelek vagy éppen romantikus együttlétek aranyozzák be az estéidet. A következő napokban azt tapasztalhatod: mindenben egyetértetek a partnereddel.

IKREK

Kész vagy belevetni magadat a bulikba és a különféle szórakozási lehetőségekbe. Csakhogy bölcsen tennéd, ha kicsit visszafognád magad, mivel elszaladhat veled a ló, és túl sok  pénzt költhetsz el a következő napokban. Ettől még nem kell lemondanod a programokról, csak figyelj oda arra, mire költesz és mennyit. Szerencsére igényed lesz a csendre és békére is, hogy meditálj, vagy más módon tölthesd fel a lelkedet, ne csak költekezéssel.

RÁK                                                                                                                 

Meglehetősen fáradtnak, kimerültnek, túlterheltnek érzed magad. Ez annak is köszönhető: képtelen vagy meghúzni bizonyos határokat a családoddal és a barátaiddal szemben. Mások teljesen visszaélnek az időddel, a jó szíveddel, néhányan a pénzeddel is. Szerencsére lesz lehetőséged kifújni a gőzt, és feltölteni az energiaraktáraidat. Meglehet, a  spiritualitás felé fordulsz, hogy megkeresd a lelki egyensúlyodhoz felé vezető utat.

OROSZLÁN

Ha az utóbbi időben elhanyagoltad magadat, akkor annak most meglesz a böjtje és kellemetlen testi, lelki tüneteket tapasztalhatsz. Talán még ágynak is esel. A hétvégét mindenképpen a legnagyobb békességben kellene töltened és aktív pihenéssel, ha szeretnéd hétfőre visszanyerni az erődet. Hagyd, hogy a szeretteid tehermentesítsenek, és egyúttal élvezd a gondoskodásukat.

SZŰZ

Felejtsd el a hétvégére a közösségi oldalakat, mert csak lehúznának. Válaszd inkább a valóságot, a barátaidat és a szerelmedet. Úgyis több izgalmas meghívást kapsz, ráadásul a  romantika is a levegőben van. Az egyedülállók gondtalanul flörtölgethetnek, a párban élők meghitt pillanatokat tölthetnek együtt. Kifejezetten idillikus napok várnak a jegy szülöttjeire.

MÉRLEG

Hirtelen beindulnak a pszichés képességeid. Esküdni mernél arra: hallod mások gondolatait, és előre megérzed az eseményeket. Eleinte roppantul fogod élvezni ezeket a csodás képességeket, de egy idő után leterhelnek. Meg kellene próbálnod irányítani és nem engedni, hogy koordinálatlanul működjenek. Mindenesetre izgalmas élményekben és felfedezésekben nem lesz hiány.

SKORPIÓ

A következő napokban váratlan népszerűségre teszel szert, Skorpió. Hirtelen mindenki ott akar lenni, ahol te, és ha szingli vagy, akkor szabályosan ostromolni kezdenek az udvarlók. Élvezed, hogy mindenki téged akar, és minden társaság központi alakja vagy. Ugyanakkor lehetőséged nyílik elsimítani a korábbi feszültségeket, és rendbe tenni a baráti viszonyaidat. A csillagok arra biztatnak: légy őszinte. Ez lehet a kulcs a kapcsolatok gyógyulásához.

NYILAS

A hétvégén úrrá lesz rajtad a nosztalgikus hangulat. Szívesen időzöl együtt szeretteiddel a múltban és eleveníted fel a régi szép emlékeket. A következő napokban sokkal érzelmesebb leszel a szokottnál, nehezedre esik visszafogni heves érzelmeidet, akkor is, ha a szomorúság, de abban az esetben is, ha az öröm hullámai áradnak szét benned. Ne is próbáld fékezni az érzelmeidet, inkább biztosíts nekik szabad áramlási lehetőséget.

BAK

Nem sokat leszel otthon a hétvégén, Bak! Több izgalmas családi és baráti program vár rád. Egy kis hűsölés a vízparton, esetleg bulizás vagy más kellemes összejövetelek kínálkoznak, miközben nosztalgiázol, vagy épp helyreállítod a különböző kapcsolataidat. Ugyanakkor adódhat egy váratlan helyzet is, amelyben  vezetőként léphetsz fel, és mindenkit lenyűgöz a problémamegoldó képességed.

VÍZÖNTŐ

A hétvégén előbújsz a védelmi vonalaid mögül, és úgy döntesz: kezedbe veszed az irányítást. Meghúzod a szükséges határokat, kiállsz önmagadért, az igazadért, egyszóval megvívod a magad csatáit. Persze ezt nem mindenki fogja díjazni, de érdemes megőrizni a hidegvéredet, mert végül minden pont úgy fog alakulni, hogy azzal maximálisan elégedett legyél. Utána még bőven kipihenheted a fáradalmaidat!

HALAK

Ne legyen bűntudatod amiatt, amiért kiakasztod a „Ne zavarj táblát!” vagy nem veszed fel a telefont, és elbújsz a világ elől. Jól teszed, hiszen teljesen ki vagy merülve, szükséged van arra, hogy feltöltődj és visszanyerd a testi és lelki erődet. Ha teheted, utazz el vagy legalább zárkózz be az otthonodba. Tökéletes ez a hétvége a  reaxáláshoz és ahhoz, hogy végre a kedvenc passzióidra is időt fordíts.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves