Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. december 16-18.: Az Ikrek olyan helyen jár, amiről álmodni sem mert, a Bak támogatást kap az univerzumtól

2022. december 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. december 16-18.: Az Ikrek olyan helyen jár, amiről álmodni sem mert, a Bak támogatást kap az univerzumtól
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Karácsonyi vásárokba járnak, forralt boroznak, romantikáznak és ajándékokat vadásznak a  csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Alig várod már a karácsonyt, de a készülődéssel nem vagy kibékülve. Még vagy ezer dolog szerepel a teendőid listáján. Jó eséllyel ajándékvadászattal, és nagy bevásárlásokkal töltöd a napjaidat. De azért néhány szívmelengető családi program is vár rád a szeretteiddel, és talán még egy elő karácsonyi ajándékot is kapsz!

Bika

Eldöntötted: idén nem stresszelsz rá az ünnepekre. Ennek fényében igazán békés, és örömteli hétvége elé nézel. Élvezed a karácsonyi vásárt a barátokkal vagy éppen a családdal, a hosszú forró fürdőket, a jó filmeket és persze a finomságokat. Semmit sem vonsz meg magadtól a napokban.

Ikrek

Rád mosolyog a szerencse, Ikrek. Lehetőséged van egy olyan helyre eljutni a hétvégén, amiről még csak álmodni sem mertél. Talán egy barátodnak vagy a szerelmednek köszönhetően izgalmas kirándulásban lesz részed. Ne is keresd a kifogásokat, dobj el mindent, és utazz el vele!

Rák

Kiváló szervező vagy, kedves Rák csillagjegy! Nemcsak sikerült megalkotnod a tökéletes menetrendet, hanem gond nélkül be is tartod azt, így mindenre jut időd, amire csak szeretnéd. Elintézed a kötelezettségeidet, készülsz a karácsonyi ünnepekre, és még bulizni, szórakozni is marad időd.

Oroszlán

Idén önmagadnak veszed az első karácsonyi ajándékot. Kicsit meg is szaladhat a kezed, mert végre megveszed magadnak mindazt, amire régóta vágysz. Nem is baj, Oroszlán, hiszen megérdemled! Persze közben beszerzed a többiek ajándékát is, de fokozottan ügyelsz arra, hogy egész hétvégén kényeztesd magad!

Szűz

Nagyon feszült vagy, mert úgy érzed, nem fogsz mindennel időben végezni. Rengeteg a munkád, és még a karácsonyi készülődésben sem tartasz ott, mint szeretnél. Ne ess kétségbe, Szűz, sikerülni fog minden, hiszen híresen jó szervező vagy, ezenfelül kitartó és erős. Közben azért ne felejts el néha pihenni, és szánj időt a szeretteidre is!

Mérleg

Nagyon kimerült vagy, és nem látod az alagút végét. Meglehet, hogy emiatt a hétvégén is dolgozol vagy rohansz beszerezni az ajándékokat, és elintézni a nagy bevásárlást. Közben pedig igyekszel eleget tenni a barátaid és szeretteid kérésének, akik szeretnének minőségi időt tölteni veled.

Skorpió

Talán a karácsony előtti időszak miatt, de ezen a hétvégén nagyon érzelmes, vagy és szükséged van a szeretteid támogatására. A párod is meglepően szeretetteljes és  romantikus lesz! A szingliknek sem lesznek egyedül, mert a barátaik gondoskodnak arról, hogy a Skorpiónak elég izgalomban legyen része.

Nyilas

Nem sikerült még igazán ráhangolódnod az ünnepekre, de ettől függetlenül élvezed a forralt borozást, a karácsonyi vásárban történő nézelődést a szeretteiddel. Végre jut időd a kedvenc sorozataid megnézésére is, és arra, hogy átgondold: mit kell még tenned a jövő héten az ünnepek előtt.

Bak

Egy régi nagy vágyad valósulhat meg a hétvégén. Az  univerzum készen áll támogatni téged, szóval merj kérni! A szeretteiddel töltött idő meghitten telik, és habár néhányan feszültek körülötted, ne hagyd, hogy rád ragasszák a negativitásukat. Sőt, megvan az erőd ahhoz, hogy segíts nekik pozitívan látni a dolgokat!

Vízöntő

Egész hétvégén találkozókra járkálsz. Elég sűrű napok elé nézel, de élvezed a barátokkal, a családdal töltött időt. Ugyanakkor belül késztetést érzel arra, hogy valami hasznosat is tegyél, ezért egyik nap elmész jótékonykodni, de legalábbis megtalálod annak a módját, hogy mások segítségére legyél.

Halak

Mindenképpen időt kell szakítanod önmagadra. Szörnyen leterhelt vagy az utóbbi napokban, és ha nem vigyázol, lerobbanhatsz a jövő hétre. Kimerültséged a türelmeden is meglátszik, mivel mikor a rokonok bizonyos kérdéseket feltesznek neked, ingerültebben reagálhatsz rájuk.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves