Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. április 22-28.: A Bika meglátja a fényt az alagút végén, a Halak élete pozitív irányba változik

2024. április 22.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. április 22-28.: A Bika meglátja a fényt az alagút végén, a Halak élete pozitív irányba változik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Az április 24-ei telihold a Skorpióban nagy változásokat hoz a csillagjegyek életébe. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Mindenféle lehetőséged adódik, és bár ez eleinte összezavarhat, de jólesik a tudat. Hosszú távon minden jól fog alakulni az életedben. Viszont a hét elején előfordulhat: te és partnered nem jöttök ki olyan jól, ahogyan szeretnéd, de mindez azt a célt szolgálja, hogy végre tartsatok egy mindent tisztázó beszélgetést.

Bika

A közelmúltban történtek olyan események, amik arra késztetnek, hogy átgondold a párkapcsolatodat, legalábbis azt, hogyan folytassátok tovább. Minden más területen elmondható az: meglátod a fényt az alagút végén, és végre pozitívan fogod látni a jövődet.  

Ikrek

Szigorú döntések születnek ezen a héten, és te, Ikrek, szomorú leszel, amiért meg kell hoznod ezeket, de elhatároztad magad: amit tenni fogsz, az „helyes”. Már nem engedheted meg, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek. Még saját magadat is megleped azzal, mennyire határozott leszel, és hogy az emberek odafigyelnek rád.

Rák

Ezen a héten áttekintesz néhány olyan területet, amikről azt gondoltad, szilárd alapokon nyugszanak, de az ellenkezője derült ki róluk. Ezzel együtt a napokban számíthatsz arra, hogy összekülönbözöl másokkal, főleg azért mert nem tetszik nekik a határozott fellépésed, és hogy a kezedbe veszed a dolgok irányítását.

Oroszlán

Munka, munka, munka. Erről szólnak a napjaid. Ez egy jó dolog, hiszen megmutatja: nem csak a munkaterhelést bírod, hanem azt is, hogy te vagy az, akihez mások fordulnak, ha azt akarják, hogy a feladat megfelelően legyen elvégezve. Nagyon büszke leszel magadra, és a jó hír az: hamarosan kifizetődnek az erőfeszítéseid.

Szűz

Ez a hét elismerést és dicséretet hoz számodra, Szűz. Sokáig azt hitted, hogy minden erőfeszítésed mehet a kukába és láthatatlan vagy mások előtt, de épp az ellenkezője derülhet ki. A munkahelyeden végre előléptethetnek és a magánéletedben is megkapod azt a figyelmet és törődést, amire vágysz.

Mérleg

A héten fokozottan megnő az igényed arra, hogy elmerülj a spiritualitásban. Egyre inkább érzed, hogy egy komoly életmódváltás előtt állsz. Szerencsére lesznek, akik támogatnak benne és utat is mutathatnak neked, így rálelhetsz egy közösségre vagy akár irányzatra, gyakorlatra, ami kielégítheti az igényeidet.

Skorpió

Előveszed a szigorú, tiszteletet parancsoló oldaladat a napokban, Skorpió. Ha eddig nem tetted, most biztosan kiállsz az igazadért, az igényeidért és nem vagy szívbajos közölni másokkal a véleményedet. A jó hír az: sok tekintetben eléred a célodat, miközben meghúzod a határaidat, de az is biztosnak tűnik, hogy sokaknak nem fog tetszeni az „új” oldalad.

Nyilas

Ezen a héten azon töprengsz, hogy át kell-e vajon lépned egy bizonyos határt. Úgy érzed, egyre kevésbé tudod visszafogni magad, márpedig ez azt jelenti: időzített bomba vagy. Valószínűleg az lenne a legjobb, ha még higgadt állapotodban, nyugodtan beszélnél arról, ami zavar, és amin változtatni szeretnél.

Bak

A héten hajlamos vagy túlzásokba esni. Megszállottan dolgozol a siker érdekében, és rengeteg energiát ölsz bele. Rendben van, ha ez most egy ilyen időszak az életedben, de mellette is szükség lenne arra, hogy eleget pihenj és a szeretteiddel is törődj. Ne arra várj, hogy majd egyszer hátradőlhetsz és majd akkor, mert kitudja, mikor lesz az!

Vízöntő

A napokban lehetőséged adódik belevágni egy nagy projektbe. Talán végre megvalósíthatod egy régi tervedet. Viszont olyan Vízöntők is lesznek, akik rendkívül elégedetlenek lehetnek a munkahelyükön, mert nem őket léptetik elő vagy részesülnek jutalomban, holott azt érzik, mindent megtettek érte.

Halak

Valami történik az életedben, ami változást követel meg, és ez nemcsak nagy hasznot hoz neked, hanem radikális és pozitív irányba is változtatja az életedet. Azonban ébernek kell lenned, és számíts arra, hogy napokon belül bekopogtathatnak a nagy lehetőségek az ajtódon.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves