Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. december 25-31.: A Bika ujjára gyűrű kerülhet, a Mérleg megtapasztalhatja az ünnepi csodát

2023. december 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. december 25-31.: A Bika ujjára gyűrű kerülhet, a Mérleg megtapasztalhatja az ünnepi csodát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Az év utolsó hetét hullámvölgyek tarkítják, de többségében kellemes élmények várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz, és a következő szintre szeretnél lépni, vagy éppen a lelki társadat kersed, ez a hét ideális mindenféle szerelemhez. Nyisd ki a szíved!  A napokban sokat agyalsz majd a korábbi kapcsolataidon is, így sokat tanulhatsz önmagadról és a párkapcsolatokról. 

Bika

Szerelem van a levegőben, Bika! Talán a kedvesed végre megkéri a kezedet, vagy oly módon vallja meg az érzéseit, ahogy eddig még nem tette. Az egyedülállóknak érdemes kimozdulniuk a két ünnep között, mert váratlanul megismerkedhetnek a Nagy Ő-vel.

Ikrek

A napokban nem várt forrásokból érkezhet pénz hozzád, vagy talán, ami eddig késett, végre az fut be. Csak egy valamire ügyelj: ne költsd el olyan gyorsan, mint ahogyan jött! Ezenkívül légy óvatos, amikor közlekedsz, mivel mostanában sokat álmodozol, és a föld felett jársz, ez pedig okozhat kellemetlenségeket.

Rák

A hét közepe hullámvölgyekkel telik majd, de főleg az egészséged miatt. Talán az időjárás változásokat viseled rosszul, de az is lehet, hogy a túl sok finom étel és ital teszi be a kaput. Viszont a szerelmeddel egy meghitt beszélgetést követően úgy dönthettek: új szintre emelitek a kapcsolatotokat.

Oroszlán

Ha dolgoznod kell a két ünnep között, ügyelj arra, hogy ne ess túlzásokba. Viszont tény és való, akár vállalkozó, akár alkalmazott vagy, szép eredményeket érhetsz el, és pénz is állhat a házhoz. Amennyiben semmi kedved a munkához, a partnered mindenért kárpótolni fog, akivel csodás napokat tölthettek el.

Szűz

Nagyon jól esik a családodtól érkező támogatás, szeretet és figyelem, amit a napokban kapsz. Rég töltöttél velük annyi időt, mint amennyit mostanában fogsz. Jó néhány olyan beszélgetésben lesz részed, ami ösztönzőleg hat majd rád. Végre arra is juthat időd, hogy találkozz a rég nem látott barátokkal.

Mérleg

Akár karácsonykor, akár szilveszterkor, de megtapasztalhatod az ünnepi csodát. Valami olyan kellemes meglepetés, örömteli esemény ér, ami több, mint megható lesz. Az elkövetkezendő napok úgy telnek majd, ahogy megálmodtad őket, sok családi pillanattal és énidővel.

Skorpió

A következő napokban sikerül minden függőben lévő feladatot elvégezned. Habár kicsit aggaszthatnak a megnövekedett kiadásaid, de nem hagyod, hogy elrontsák a kedvedet. Ne is, mert csodás és emlékezetes pillanatok várnak rád a szeretteid körében, és végre arra is jut időd, hogy ledaráld a sorozatot, amivel egy ideje már szemezel.

Nyilas

Ez a hét tele lesz hullámvölgyekkel szakmai és magánéletében. Az első néhány napban kissé lustának érezheted magad, és máshoz sem lesz kedved, mint pihenni. De aztán jönnek a feladatok vagy a munka, ami idegessé tehet. Szerencsére ezeket a kellemetlen napokat ellensúlyozzák majd a szeretteid.

Bak

Nagyon szerencsés hét előtt állsz, Bak, mert megjön a bónuszod vagy sikerül szert tenned egy kis potyapénzre. A munkahelyeden látványosan irigyek lehetnek rád a kollégáid, de most ez sem izgat, ahhoz túl jól alakulnak a dolgok a magánéletedben, és túl sok örömteli esemény ér a mindennapokban.

Vízöntő

Jó híreket kaphatsz a pénzügyekkel vagy a karrierreddel kapcsolatban. Még az is lehet, hogy előléptetnek vagy megemelik a fizetésedet. Ha ez nem lenne elég ok az örömre, a kedvesed is boldoggá tesz a lovagias viselkedésével, és meglepetéseivel.

Halak

Légy óvatos, Halak, különben egész héten gyomorproblémáid lehetnek. Minden kísértés ellenére igyekezz mértékkel fogyasztani a finom ételekből, italokból. Viszont annak biztos fogsz örülni, hogy a szerelmi életed nagyszerűen alakul, és néhány kivételesen jó ötleted támadhat, ami felvillanyoz és szeretnéd őket jövőre megvalósítani.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves