Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lucky days

3 csillagjegy, akit nagy szerencse fog érni karácsonykor

2023. december 20.

1 perc olvasás

ELLE

karácsony 3 csillagjegy szerencse horoszkóp
 3 csillagjegy, akit nagy szerencse fog érni karácsonykor
© Shutterstock

3 csillagjegynek csodálatosan fog telni a karácsony. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyet hatalmas szerencse fog érni karácsonykor. Az biztos, hogy remekül fog telni az ünnepi időszak a szerencséseknek, és így már az is garantált, hogy a 2024-es év is remekül fog indulni. 

Ikrek

Elképesztően jó kedved lesz karácsonykor, és bizony nem akarod majd elhinni, de a szerelem is könnyedén rád találhat ebben az időszakban. Ne félj az ismerkedéstől, hiszen találkozhatsz valakivel, aki nagyon fontos szerepet fog kapni az életedben. A családoddal szintén sokkal jobb lesz a viszonyod, és sok nevetésben lesz részed. Azt fogod érezni, hogy nagyon szerencsés vagy.

Mérleg

Hihetetlen jó napok elé nézel az ünnepi időszakban. Egy jelentősebb pénzösszeget is nyerhetsz, valamint az az érzésed lesz, hogy bármihez nyúlsz az arannyá válik. Ez a szerencs lesz az oka annak, hogy végig nagyon jó kedved lesz, és a barátaid is imádni fogják, hogy látják rajtad ezt a vidámságot. Sőt, ennek köszönhetően még új barátokra is szert tehetsz hamarosan, akik a következő évben is fontos szerepet kapnak majd az életedben.

Bak

Bár a karácsonyi időszakban érdemes kicsit a munkát a háttérbe szorítani, de mégis most fogsz egy olyan lehetőséget kapni, amivel érdemes lesz élned. Találkozol egy olyan személlyel, aki olyan ajánlatot fog tenni, amit nehéz lesz visszautasítani. Érdemes róla mindenképp tárgyalni, hiszen anyagilag is nagy változást hozhatna az életedbe, de közben élvezd az ünnepeket is.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves