Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Merkúr retrográd segíti a szerelmi életét

2023. december 14.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy Merkúr retrográd
3 csillagjegy, akinek a Merkúr retrográd segíti a szerelmi életét
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében komoly változások állhatnak be.


A szerencsés bolygóállásnak köszönhetően egy-egy csillagjegy szerelmi élete nagy fordulatot vehet.

A Merkúr retrográd lehetőséget kínál arra, hogy a korábbi hibáinkat felismerve elkerülhessük azok megismétlését.

Természetesen ez nemcsak a szerelemben, hanem az élet egyéb területein is pozitív hatást gyakorol. Azonban egyeseknek éppen a magánéletükben vannak olyan problémák, amelyeket éppen itt az ideje helyrehozni.

3 csillagjegy, akinek egyenesbe jön a szerelmi élete

Kos

Soha nem voltál elutasító a szerelemmel kapcsolatban, hiszen imádod, ha szerethetsz és viszontszeretnek. Az utóbbi időben viszont óvatosabb és kicsit zárkózottabb lettél. A Merkúr viszont azt súgja neked, hogy ne félj a változástól, mert most találkozhatsz azzal a személlyel, akire már régóta szükséged van.

Mérleg

Természetedből fakadóan az önvédelem nálad alapvető fontosságú, a szerelemben viszont gyakran hagyod magad elcsábítani. Ez néha akár veszélyes is lehet, mert sebezhetővé tesz, de most olyan partner van melletted, akivel biztonságban érzed magad. Talán ideje lenne bizalmat szavaznod neki az élet minden területén…

horoszkop-szerelem-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Soha nem akartál csalódni a szerelemben, mégis bekövetkezett. A jelenlegi kapcsolatod sem felhőtlen, de ha úgy érzed, az alapok rendben vannak, ne hagyd, hogy néhány apró vita tönkretegyen mindent. A Merkúr segít a kommunikációban: ülj le a partnereddel, és tisztázzátok a nézeteltéréseiteket. Hidd el, együtt minden problémát meg tudtok majd oldani! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves