Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. december 18-24.: A Rákkal csak jó dolgok történnek, az Oroszlán a tízszeresét kapja vissza a kedvességének

2023. december 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. december 18-24.: A Rákkal csak jó dolgok történnek, az Oroszlán a tízszeresét kapja vissza a kedvességének
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 21-ei Bak szezon már a hét első felében feldobja a csillagjegyek életét. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A munka hív, és rájössz: nincs idő fáradtnak lenni. Nincs ezzel semmi gond, hiszen hozzá vagy szokva, meg amúgy is leköt az, hogy minél több pénzhez juss. Ne aggódj Kos, a héten kezdődő Bak szezon támogatja a pénzzel, sikerrel kapcsolatos törekvéseidet. 

Bika

A héten maga vagy a megtestesült nyugalom és békesség, ami téged is meglep. Tele vagy szeretettel és megbocsátással a környezeted felé. A napokban érezhetően megerősödnek a kapcsolataid, és életed egyik legromantikusabb fejezete veheti kezdetét. 

Ikrek

Ez az év sok mindent megtanított önmagadról, és a napokban a csillagok megmutatják, ki is vagy valójában. Az egyik legnagyszerűbb pillanata, ami veled fog történni, az lesz, amikor rájössz, hogy idáig eljutottál, és sikeres vagy. Nagyon büszke leszel magadra! 

Rák

Leginkább a misztikus élmények jellemzik a napjaidat. Az ünnepek közeledtével egyre több megmagyarázhatatlanul csodás dolog történik veled, ugyanakkor visszajelzést is kapsz azzal kapcsolatban, hogy jó úton jársz. A héten szinte csak jó dolgok történnek veled, kedves Rák. 

Oroszlán

A napokban érezni fogod az Oroszlán összes létező jó tulajdonságát, például a bátorságot, a nagylelkűséget és a kedvességet. Annyira barátságos és nyitott vagy ezen a héten, hogy mindenkit meglepsz. Most tényleg igaz: ha kedves vagy, a tízszeresét kapod vissza.

Szűz

A héten a munkahelyi gondok járnak a fejedben, de határozottan ellenállsz annak, hogy ezek miatt túl sokat stresszelj vagy lehúzzanak. A napokban végre nem nemcsak másokkal törődsz meg a feladatokkal, hanem önmagaddal is, és ettől lesz annyira elviselhető ez az ünnepi nagy hajtás. 

Mérleg

Tegyük fel, Mérleg: kézben tudod tartani a dolgokat. Ebben az esetben azt tapasztalhatod, hogy ez az egyik legjobb hét az eddigiek között, mivel rengeteg lehetőség nyílik előtted, és talán a jövőd fényesebb, mint valaha. Más esetben szétcsúszol, és azzal fogsz küzdeni, hogy ne temessenek maguk alá a feladatok. 

Skorpió

Úgy érzed, jogodban áll megmondani bizonyos embereknek, mit tegyenek, de emiatt sok nézeteltérésed lesz. Olyanok vesznek körbe, akik egyszerűen nem akarnak felkelni, és mást csinálni, mint a kanapén hemperegni, miközben az év végét várják. 

Nyilas

Rendben van, Nyilas, belevágtál valami nagy dologba, és most minden erőddel azon vagy, hogy a napokban megvalósítsd. Ezen a héten eszeveszetten száguldozol. Míg a világ többi része az ünnepek, és a családi ügyek miatt rohangál, te egyedül vagy, és rohansz, mint az őrült, hogy befejezz valamit, amit elkezdtél, és ami nagyon fontos számodra. 

Bak

Jelenleg nem a boldogság a középső neved, de látni fogod, hogy nem sokára már egészen jól fogod érezni magad... minden területen. Az egyetlen ok, amiért most nem vagy teljesen „boldog”, az az, hogy még mindig azon vagy, és megpróbáld megvalósítani azt az egy dolgot, ami folyamatosan elkerül téged, mégis ígéretesnek tűnik. 

Vízöntő

Amíg úgy érzed, uralod a világodat, a pénzügyeidet és a szerelmi életedet, addig úgy érzed, hogy remek formában vagy. A héten mindent megadsz magadnak, amire szükséged van. A szerelmi életed csodásan alakul, de ráférne egy frissítés, úgyhogy a napokban felszínre kerülhet a kísérletező szellemed.

Halak

A héten el fog egyfajta küldetéstudat, hogy segíts másokon, megossz velük bizonyos gondolatokat. Nagyon erős a késztetés, hogy valami jót cselekedj. A megérzéseidre támaszkodva könnyen véghez is viheted a célodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves