Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. szeptember 12-18.: A Mérleget megfigyeli a főnöke a munkahelyén, a Nyilas készülhet az esküvőjére

2022. szeptember 11.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. szeptember 12-18.: A Mérleget megfigyeli a főnöke a munkahelyén, a Nyilas készülhet az esküvőjére
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Szinte minden csillagjegynek jól indul a hete, de ha nem uralkodnak az érzelmeiken, akkor hamar kicsúszhat az irányítás a kezeik közül. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

A hét eleje elég pozitívan alakul számodra, és esélyt kínál vágyaid és céljaid megvalósítására. Energiád egyre tetőzik, de óvatosnak kell lenned, mert kialakul benned a kockázatvállalási hajlam, ami árthat a pénzügyeidnek és a karrierednek is. Ráadásul túlságosan akaratossá válhatsz, és ha valami nem a kedved szerint alakul, addig erőlteted a dolgot, amíg nem jársz sikerrel.

Bika

Ez a hét sok pozitív dolgot tartogat számodra, de néhány napon kersztül nehéz helyzetekben találhatod magad, ám ezekért kárpótol majd a hétvége. A napokban könnyedén elérheted a céljaidat, mivel akkor érhetsz el a legkönnyebben sikert! Viszont óvakodj attól, hogy a közeli kapcsolataidban túlságosan  akaratossá válj, mert rossz néven vehetik a többiek, ha megpróbálod rájuk erőltetni az akaratodat.

Ikrek

Sokféle érzelmet és helyzetet hoz neked ez a hét. Olyan érzések kerítenek hatalmukba, amelyek egyre csak feltüzelnek, és arra sarkallnak, hogy megvalósítsd a terveidet. Csak arra vigyázz, ne légy túl merev és makacs, mivel nem fogod elérni a kívánt célt. A munkahelyeden érhet némi kellemetlenség, de a csillagok azt üzenik, ne feledd, minden rossz helyzetnek van pozitív oldala is!

Rák

A következő napok jó hangulatot,  bőséget és segítséget hoznak a céljaid eléréséhez. Bizony, lehetőséged lesz javítani a pénzügyeiden, és plusz bevételhez juthatsz, miközben egyre csökken a távolság közted és a célod között. Viszont a héten gyakran tapasztalod, hogy az érzelmeid uralkodnak fölötted. Ezzel légy egy kicsit óvatos, mert rosszul járhatsz, ha előbb beszélsz, aztán gondolkodsz!

Oroszlán

A napokban az érzelmi életed a feje tetejére áll, kedves Oroszlán. A hét elején nagyon feszültnek érzed magad. Ingerlékeny, kapkodó, illetve türelmetlen leszel, és hajlamos a szélsőséges viselkedésre. A hét előrehaladtával ellenállhatatlan vágyat fogsz érezni, hogy kiszabadulj a jelenlegi helyzetedből. A lázadó természetedet néhányan üdvözölni fogják, mások inkább elnyomnák.

Szűz

Nem lesz számodra könnyű ez hét, de ez nem jelenti azt, hogy ne érhetnének kellemes élmények is! Különösen a szerelmi életedben tapasztalhatsz édes és  romantikus pillanatokat. A hét elején felerősödnek az intuícióid, és képes leszel érzékelni a közelgő fejleményeket. Aztán a következő napokban késztetést fogsz érezni, hogy megszabadulj mindentől, ami nyomást gyakorol rád.

Mérleg

A szerelmi életed nem alakul túl fényesen. Túlságosan stresszes, ingerlékeny leszel, és többször is összekaphatsz a szerelmeddel. Viszont a szinglik számára tökéletes ez a hét egy új kapcsolat kialakításához. Jó lenne, ha a munkahelyeden összeszednéd magadat, mivel a következő napokban megfigyelhetnek a munkahelyeden. Meglehet, a főnökeid szeretnék tudni, alkalmas vagy-e egy előnyösebb posztra!

Skorpió

Ez sajnos nem lesz egy nyugodt és gördülékeny hét számodra. Hirtelen olyan érzések rohamoznak meg, amelyek átgondolatlan döntésekre sarkallhatnak. Most ellenállhatatlan vágyat érzel az iránt, hogy függetlenebb legyél, és tedd, amit csak szeretnél. Talán te is sejted Skorpió, hogy ebből bizony lehetnek konfliktusaid. Közben mindenkinek igyekszel bebizonyítani: egyedül is képes vagy mindennel megküzdeni.

Nyilas

Ez a hét nehézségeket hoz számodra, legalábbis addig, amíg nem sikerül helyreállítani a kommunikációt. Ingerült és felindult állapotban lehetsz, így hajlamos vagy összerúgni a port másokkal. Viszont a  párkapcsolatodban óriási meglepetésre számíthatsz: a szerelmed váratlanul megkéri a kezedet. Még ha benne is volt a levegőben, akkor teljesen megilletődsz, és az, hogy tervezheted az esküvődet, egészen bearanyozza a hetedet!

Bak

A következő napok számos csapdát, de sok ajándékot is tartogatnak a számodra. Mivel a hét elején rendkívül adakozó, segítőkész hangulatban leszel, néhányan visszaélhetnek a nagylelkűségeddel. Viszont sikerül minden erőfeszítés nélkül megoldani egyes problémákat és a félreértéseket. A  magánéletedben is kellemes meglepetés ér, a kedvesed egy váratlan, romantikus gesztussal lephet meg.

Vízöntő

Lesznek jó napok, de nehezek is. Éppen ezért fontos: ne az érzelmeidre hallgass, mert így hirtelen hozhatsz meggondolatlan döntéseket. Légy óvatos, különben csak magad alatt fogod vágni a fát! A szinglik meglepődve tapasztalják, hogy egy régi nagy szerelmük rájuk ír. Bizony, ebből még lehet is valami, de ne kapkodjanak el a Vízöntők semmit!

Halak

A következő napok szélsőséges érzelmeket hoznak. A hét eleje pozitívan alakul, a munkahelyeden rengeteg munkád lesz, de azzal együtt bőven kapsz elismerést is. Csakhogy közben folyamatosan segítesz másokon, elkezdesz szétesni és péntekre teljesen szétcsúszhatsz. Sokat segítene, ha jobban magadra fókuszálnál, és hagynád, hogy mások segítsenek neked.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves