Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. november 14-20.: A Szűz a Szex és New York szereplőjének érzi magát, a Vízöntő örökölhet

2022. november 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. november 14-20.: A Szűz a Szex és New York szereplőjének érzi magát, a Vízöntő örökölhet
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Lassú, de biztos fejlődés megy végbe a csillagjegyek életében! Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

A bolygók néha zűrzavart keltenek, ami miatt nehezedre esik döntéseket hozni. Általában tudod, mit akarsz, de ezen a héten elbizonytalanodsz vagy nem tudod megfelelően kifejezni magad. A munkahelyeden viszont nagyon jól mennek a dolgok, ezért ezekben a napokban pozitív fejleményekre számíthatsz, fontos üzleti ajánlatok vagy érdekes együttműködések formájában.

Bika

Ezen a héten életed megváltoztatására törekszel, miközben próbálsz átlagon felüli élményeket becsempészni a mindennapjaidba. Már nem ragaszkodsz a régi, kialakult helyzetekhez, amik korábban biztonságot nyújtottak, hanem új dolgokra vágysz, mivel azok jobban összhangban vannak álmaiddal és céljaiddal. Ez a hét segít megszerezni, amire szükséged van!

Ikrek

Úgy érzed Ikrek, valaki fenyegeti a státuszodat a munkahelyeden. Maga a munka nagyon jól fog menni, ha uralkodsz magadon, és nem keresed a konfliktust. Az lenne a legjobb, ha csak sodródnál az árral. Engedd, hogy a sors gondoskodjon rólad! Ha így teszel, szuper élményekben lesz részed, és még a munkahelyi kellemetlenségek is megoldódnak!

Rák

Csodálatos hét vár rád a szerelmi életben! A párod meglepő lépéseket tesz az irányodba. Romantikából, és szenvedélyből nem lesz hiány a következő napokban. Ha egyedülálló vagy, a munkahelyeden próbál valaki közelíteni hozzád, akinek érdemes lenne egy esélyt adnod. A munkádban olyan helyzetek merülnek fel, amiket a lehető legprofibban kell kezelned.

Oroszlán

A társasági életed felélénkül, rengeteg meghívást kapsz, és minden alkalmat ki fogsz használni, hogy szórakozhass, és közben még érdekes kapcsolatokat is köthetsz. A munkahelyeden kerülj minden lehetséges kockázatot, mert komoly kellemetlenség érhet. Ez a pénzügyeidre is igaz, szóval ne hallgass a gyors meggazdagodási lehetőségekre!

Szűz

Olyan eseménydús napjaid lesznek gazdag társasági élettel, hogy szabályosan olyan érzésed lesz, mintha a Szex és New York egyik szereplője lennél. Főleg a színes szerelmi és nemi életed miatt! Akár szingli, akár párban élő vagy, sok újdonságra és meglepő fordulatokra számíthatsz, amikről a csajos estéken be is számolsz.

Mérleg

Elragadnak a félelmeid, és úgy érzed, nem tartasz sehová az életben. Vegyél egy nagy levegőt, és próbálj meg tisztábban gondolkodni! A hét folyamán látni fogod, hogy a dolgok lassan rendbe jönnek körülötted. Ám a hét végén konfliktusokra és nézeteltérésekre kell számítanod, amit a környezeted idéz elő.

Skorpió

A héten nagy változások várnak rád a munkahelyeden. Ezenfelül a napokban olyan híreket kapsz, amik meglepnek, de egyelőre még ne tégy semmit! Próbáld előbb megszerezni az összes szükséges információt ahhoz, hogy átfogó képet kapj. A hét közepe előtt nagy meglepetés ér, és kénytelen leszel egy olyan döntést hozni, ami kihat a mindennapjaidra vagy a karrieredre.

Nyilas

Rendkívül érzelmes napok várnak rád ezen a héten Nyilas, még egy kis kirándulásra is számíthatsz a kedveseddel. Az, hogy minőségi időt töltesz a szerelmeddel, pozitív hatással lesz a kapcsolatodra. Közben élvezheted a munkahelyi sikereket. Minden ötleted a lehető legjobb módon valósul meg, ha pedig vállalkozásod van: valósággal szárnyra kap és termelni kezdi a profitot!

Bak

Ez egy nagyszerű hét lesz számodra, mert erőt és lendületet ad a dolgok rendbetételéhez. Valami vagy valaki mindvégig visszatartott téged, így nem tudtál változtatni a dolgokon, de most ez megváltozik, és zöld utat kapsz! Merj új karrierterveket készíteni és megvalósítani a kreatív elképzeléseidet, különösen a vállalkozással, költözéssel, utazással kapcsolatosakat.

Vízöntő

Nagyszerű fejleményekre számíthatsz a karrieredben. A dolgok jól alakulnak, és kollégáid ott lesznek, hogy támogassanak a mindennapokban. A feletteseid üzleti útra is küldhetnek, ami könnyen kombinálható némi szórakozással! Ráadásul a napokban nem várt forrásból pénz ütheti a markodat. Meglehet, örökölni fogsz vagy beérik egy korábbi befektetésed.

Halak

Pozitív időszak köszönt be a szerelmi életedben, Halak! Készülj fel egy új korszakra, amikor minden nehézség, amivel korábban szembesültetek, a múlté lesz. A munkahelyeden a siker kulcsa az együttműködésben rejlik, de azért légy óvatos: egyesek - például a titkos ellenségeid -, megpróbálhatnak keresztbe tenni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves