Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Heti horoszkóp, 2022. július 11-17.: A Ráknak hajmeresztő titok jut a tudomására, a Skorpió a munkahelyén ismerheti meg új szerelmét

2022. július 10.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. július 11-17.: A Ráknak hajmeresztő titok jut a tudomására, a Skorpió a munkahelyén ismerheti meg új szerelmét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Anyagi és kapcsolati problémák nehezítik meg a héten a  csillagjegyek életét. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

A munkahelyeden kisebb válságot élhetsz meg. Hirtelen minden a feje tetejére áll, és bizonyítanod kell rátermettségedet. Fontos, hogy minden érzelmedet félretedd, és úgy reagálj a váratlan eseményekre. Viszont a baráti kapcsolataid is feszülten alakulhatnak, és könnyen összekülönbözhetsz másokkal. Szerencsére egész héten számíthatsz partnered támogatására, akire biztos pontként támaszkodhatsz.

Bika

A csillagok arra kérnek, bízz az univerzumban, ami minden körülmény között támogat téged a napokban. Engedd, hogy utat mutasson neked! Viszont a munkahelyeden légy óvatos, mert egy félretájékoztatás miatt komoly kellemetlenséged adódhat. Ám a hét vége féle remek ötleteid támadnak, amelyek segítségével könnyűszerrel megoldhatod a problémáidat.

Ikrek

A következő napokban váratlan pénz ütheti a markodat. Meglehet, valaki visszaadja a kölcsönt, amit adtál, de nyeremény vagy öröklés következtében is eljuthat hozzád. Ahhoz is tökéletes napok következnek, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat a kedveseddel. Már egy egynapos kirándulás is csodát tehet a kapcsolatotokkal. Az egyedülállók egy magányos séta vagy utazás közben ismerkedhetnek meg egy izgalmas személlyel.

Rák

Egy elképesztő titok jut tudomásodra az egyik közeli kapcsolatodban, Rák. Nem feltétlenül rossz, de sok mindent megváltoztathat kettőtök között. Próbálj meg higgadt és kimért maradni. Az érzelemmentes reakció többször is jól jöhet a héten, például a munkahelyeden, ahol váratlan kihívás elé állíthatnak vagy belekeverhetnek egy vitába. Minden, a magánéletedben felmerülő nehézségre csakis higgadtan szabad reagálni.

Oroszlán

Egyre fokozódik az életedben a munkahelyi stressz. Ha mostanában elégedetlen voltál a munkáddal, akkor eljuthatsz arra a szintre, hogy inkább felmondasz. Ráadásul egy zavaró pletyka is a füledbe jut a kollégáid vagy a barátaid köréből. Semmiképpen se vonj le elhamarkodott következtetéseket addig, amíg nem ismered a pontos tényeket. Viszont a párod olyan szintű támogatást, segítséget nyújt neked a mindennapokban, ami téged is meglep.

Szűz

Egy esemény rávilágít arra: mostanában túl sok mindenről maradtál le. Olyan érzésed van, mintha eddig nem is éltél volna. Ráadásul egy újabb csalódás ér, mert le kell mondanod valamiről, amire nagyon szerettél volna elmenni. Az egész helyzet arra fog késztetni, hogy átgondold az életedet, és ennek következtében drasztikus változtatásokat vihetsz véghez. Nem kizárt a költözés és a munkahelyváltás sem!

Mérleg      

Végre megoldódik egy régóta húzódó családi ügy, ami hatalmas megkönnyebbülést hoz. Engedd meg, hogy a héten a szokásosnál jobban támogassanak a szeretteid, a barátaid. Ettől nem leszel kevesebb. A munkahelyeden megéri kockáztatnod a siker érdekében, de anyagiak tekintetében egyáltalán nem javasolják ezt a csillagok. Légy óvatos, mert a napokban anyagi veszteség érhet!

Skorpió

Légy elővigyázatos azzal, kinek mit mondasz el, mert valaki visszaélhet a bizalmaddal. Ha ez nem elég, egy közeli ismerősöd olyat mondhat neked, amit egészen a szívedre veszel. Habár sokszor úgy érzed, ez nem a te heted, azért érni fognak pozitívumok is. A napokban lehetőséged adódhat ingatlanvásárlásra, esetleg eladásra, vagy valamilyen előnyös üzletet hozhatsz tető alá, ami plusz bevétellel kecsegtet.

Nyilas

Egy nem várt kiadás beárnyékolhatja a napjaidat. Az csak tovább tetézi a gondjaidat, hogy a szerelmi életedben is feszültség adódik, és bizonytalanná válik a kapcsolatotok. Sok mindent kell tisztáznotok ahhoz, hogy kiderülhessen, van-e értelme a folytatásnak. A szinglik viszont jól járnak, ugyanis a munkahelyükön megismerkedhetnek valakivel.

Bak

Ezen a héten minden pozitívan alakul körülötted. Használd tudatosan az égi energiákat arra, Bak, hogy előmozdítsd vágyaid megvalósulását. A napokban, amibe energiát fektetsz, ott könnyű sikert érhetsz el. Tele vagy önbizalommal, amit mindenki észre is vesz rajtad. Az egyedülállók mágnesként vonzzák az ellenkező nemet, a párban élőknél pedig felmerülhet az összeköltözés vagy a házasság kérdése.

Vízöntő

Ideje lenne dolgozni a félelmeiden és az aggodalmaidon. Érdemes fontolóra venni a terápiát, de legalábbis beszélj valakivel őszintén, akiben megbízol. Szükséged lesz a támogatásra, mert nem várt anyagi nehézségekkel találod szembe magad, amit újabb csapásként élhetsz meg. Talán azon is elgondolkodsz, hogy másodállás után nézel.

Halak

Feszültség adódhat egy baráti kapcsolatodban. Az illető megbánt téged vagy napvilágot lát egy titok, hogy valamit elhallgatott előled. Ez könnyen a kapcsolatotokba kerülhet. Szerencsére a szerelmi életed kárpótol a fájdalomért, a kedvesed mostanában sokkal megértőbb és kedvesebb lesz, de nem ok nélkül, ugyanis egy kellemes meglepetéssel készül. Mindennek a tetejében a munkahelyeden is váratlanul felfedezhetik a tehetségedet.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves