Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. augusztus 22-28.: A Szűz számára megkezdődik az év legsikeresebb időszaka, a Nyilasnak minden az ölébe hullik

2022. augusztus 22.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. augusztus 22-28.: A Szűz számára megkezdődik az év legsikeresebb időszaka, a Nyilasnak minden az ölébe hullik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten megkezdődik a Szűz-szezon, és ez sok pozitív fejleményt hoz a csillagjegyek számára. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Láthatatlannak érzed magad, Kos. Mindegy, mit csinálsz, senki sem vesz észre. Számos cselekedeted nem kapja meg azt az elismerést, amelyet várnál, de nem érdemes emiatt bánkódni! A hét vége felé egy csapásra megváltozik ez a helyzet. A szerelmi életed sok mindenért kárpótol majd, mert közelebb kerülsz a partneredhez, és megoldásokat találtok a korábbi gondjaitokra.

Bika

Ezen a héten különösen foglalkoztatni kezd mások jóléte, és szeretnél segíteni a környezetednek. Viszont a munkahelyeden feszültségek adódhatnak - főleg a félreértések idézhetnek elő gondokat -, amit csak a békés, diplomatikus természeteddel tudsz majd orvosolni. A párkapcsolatodban sem ártana megértőbbnek lenned, és akkor megnyílnia előtted a kedveseded. Szeretnéd, hogy beavasson a gondolataiba és az érzelmi világába? Akkor nyiss felé!

Ikrek

A következő napokban sokat agyalsz a karriereden, a társadalmi helyzeteden és azon, miként valósíthatnád meg a terveidet. Elmélkedés közben remek ötleteid támadnak, amelyeknek köszönhetően közelebb kerülhetsz a vágyaidhoz. Viszont a szerelmi életed különféle érzelmi ingadozásokon megy keresztül. Egyrészt szeretnéd rendbe tenni a dolgokat, és rendezni a kapcsolatodat sújtó problémákat, másrészt mindent félretennél, hogy egyszerűen csak jól érezd magad a pároddal.

Rák

A héten nem várt akadályok merülnek fel, különösen az utazással, kommunikációval kapcsolatban. Ügyelj arra, hogy minél gyakorlatiasabb legyél, így képes leszel minden nehézséget leküzdeni. Egyúttal azt érzed, kész vagy megvalósítani a terveidet, és akár saját vállalkozásba kezdeni, vagy megpályázni egy előnyösebb állást. A szerelmi életedben tartsd nyitva a szemed, és foglalkozz komolyabban a pároddal, valamint a mindkettőtöket érintő kérdésekkel!

Oroszlán

Komoly változások várnak rád a héten Oroszlán. Minden erőfeszítés nélkül elérheted a kitűzött célodat amellett, hogy lezárod életedet egy szakaszát, és egy újba kezdesz. Az ingatlannal, hitellel vagy  más anyagiakkal kapcsolatos ügyeid pozitív irányt vesznek, és ez alól a szerelmi életed sem kivétel. A romantikus légkör ideális környezetet teremt átbeszélni a jövővel kapcsolatos  elképzeléseiteket. Meglehet, készen álltok belevágni a családalapításba, vagy minimum az esküvő megszervezésébe.

Szűz

Ha van valami Szűz, amire nagyon vágysz, akkor érdemes a hétre időzítened a megszerzését, mivel kezdetét veszi a szezonod. Olyan energiák érkeznek hozzád, amelyek segítenek valóra váltani az álmaidat. A karrieredben különösen gyümölcsöző időszak elé nézel, és sorra arathatod le a babérokat. A párban élőkre romantikus napok várnak, az egyedülállók pedig megismerkedhetnek valakivel, aki mély érzéseket ébreszt a jegy szülötteiben.

Mérleg

Ez a hét nagyon fontos lesz a kapcsolataid tekintetében. Azok az emberek, akikkel mostanában sok problémád volt, elkezdhetnek lemorzsolódni. Máshol hangsúlyosabbá válnak a feszültségek azért, hogy együtt keressetek rájuk megoldást. Viszont akik harmonikus párkapcsolatban élnek, készüljenek, mert megjön a vágy, a lendület ahhoz, hogy egy szintet lépjenek, ami házasságot, családalapítást vonhat maga után.

Skorpió

Könnyű, békés, kellemes napok elé nézel Skorpió, habár nem lesz annyira eredményes, mint eltervezed. Akármennyire is szeretnél bizonyos dolgokat előmozdítani, nem jársz sikerrel, de az igazság az: nem is erről kell szólnia a hétnek. Most önmagadra kell gondolnod, a pihenésre, a feltöltődésre, a közeli kapcsolataid megerősítésére. A napokban tervezz, és majd jövő héten lépj a tettek mezeire!

Nyilas

Tudod mi a hét paradoxona, Nyilas? Az, hogy szorongsz, aggódsz a helyzeted miatt, holott minden jól alakul körülötted. Talán csak nem mersz hinni a jó szerencsédben, és attól félsz: majd egy váratlan pillanatban lecsap rád a balsors. Mi lenne, ha inkább megpróbálnád élvezni a sikereket? Hiszen annyi minden hullik az öledbe a napokban, olyan látványos sikereket arathatsz, kár lenne feleslegesen végig görcsölni a hetet!

Bak

Hirtelen minden mozgásba lendül körülötted. A közelmúltban tett próbálkozásaid végre sikerrel járnak, és most könnyűszerrel valóra válthatod az álmaidat. Semmiképpen se ülj a babérjaidon, ne hagyd, hogy ez a hét veszendőbe menjen! Ezenfelül a szerelmi életed is karbantartást igényel, mivel úgy tűnik, elhanyagoltad a párodat, és olyan hibákat követtél el, amelyek távolságot okoztak kettőtök között.

Vízöntő

Ha van hét, amikor megéri nagyot álmodnod, akkor ez a mostani az! Megkapod a szükséges támogatást, és lendületet a csillagoktól ahhoz, hogy megvalósíthasd a vágyaidat. Amennyiben elég kitartó vagy, a napokban lazán felérhetsz a csúcsra. Viszont van néhány ügyed, ami plusz figyelmet igényel. A családdal vagy barátokkal kapcsolatos problémák megoldása nem várhat tovább.

Halak

A napokban bölcsen teszed, ha társaságba mész. Olyan embereket ismerhetsz meg, akik valamilyen módon hozzásegíthetnek a céljaid eléréséhez. Ezenfelül a mindennapi élete gördülékenyebbé válik, és megoldást találhatsz az anyagi problémáidra is. De jó, ha tudod: a szerelmed igényli a figyelmedet. Szüksége van rád, hogy ott legyél mellette, ezért érdemes lenne több minőségi időt töltened vele.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves