Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér a Skorpió újhold idején

2023. november 13.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Skorpió újhold
3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér a Skorpió újhold idején
© Shutterstock

Kellemes meglepetésekből nem fog hiányt szenvedni ez a 3 csillagjegy.


A 13-ai Skorpió újhold az új kezdetek, a szenvedélyek megvalósítása, a függetlenség kivívásának ideje. Ez az időszak lehetőséget kínál egy szebb és jövő megteremtéséhez. Ehhez kap most lendületet a horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy, akiket óriási szerencse ér a következő napokban:

Mérleg

Jól jönne egy kis potyapénz, ugye Mérleg? Nagy szerencséd van ezzel az újholddal, mert előléptetést, fizetésemelést hozhat neked. Sőt, most esélyed nyílik arra, hogy egy új vállalkozásba kezdj. Ám ez még mindig nem a jéghegy csúcsa, mivel nyeremény formájában is pénz ütheti a markodat. Nem sokára búcsút inthetsz az anyagi problémáknak és megveheted azt, amire régóta vágysz.

Skorpió

A dolgok most 0-ról 100-ra pöröghetnek az életedben, Skorpió! Mivel az újhold a te jegyedben zajlik, így számíthatsz arra, hogy megnyílnak előtted az ajtók, és valóra válhatnak a nagy álmaid. Szinte minden kívánságod egyszerre kerül elérhető közelségbe, ezért igyekezz fókuszált maradni, nehogy a bőség zavara miatt leblokkolj. Az univerzum a javadra dolgozik, szóval igyekezz bölcsen kihasználni mindazt, amit kínál.

Vízöntő

A Skorpió újholdja a karriered házát érinti. Talán nem vagy boldog, sem elégedett a jelenlegi helyeden, ám ez hamarosan megváltozhat, ugyanis a sors álmaid munkáját kínálhatja neked. Új lehetőség vár rád, és végre olyannal foglalkozhatsz, ami boldoggá tesz és jól is keresel vele. Még az is lehet, hogy saját vállalkozásba kezdhetsz vagy művészként válhatsz ismert emberré.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves