Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek óriási szerencséje lesz a hétvégén

2022. december 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek óriási szerencséje lesz a hétvégén
© Fotó: Getty Images

Kellemes meglepetések, váratlan fordulatok, új szerelem. Három csillagjegyet hatalmas szerencse ér a hétvégén!


A Merkúr-Uránusz trigonnak hála a csillagjegyek intuíciói felerősödnek, aminek köszönhetően megérzik, miben lehetnek szerencsések. Sőt, a fényszög életre hívja a kreativitásukat, és a minimális erőfeszítéseiket szintén siker koronázhatja. Ezenfelül számíthatnak a kapcsolataik tisztázására, előmozdulására, így a magánéletben is érhetik őket meglepetések. Ezt erősíti meg az is, hogy a Hold a romantikát és luxust kedvelő Mérlegben jár. De csak 3 csillagjegy érezheti magát vérbeli mázlistának a hétvégén, akiket a sors elkényeztet:

Mérleg

Ez lesz talán életed legszerencsésebb hétvégéje, Mérleg! Az események úgy hozzák, hogy váratlanul lehetőséged adódik kipróbálni valamit, amit régóta szerettél volna, vagy elutazhatsz oda, ahová mindig is vágytál. Életre szóló kalandban lesz részed, egy szerencsés eseménynek vagy akár egy barátodnak, ismerősödnek köszönhetően. Csak kövesd a jeleket, amiket az univerzum küld, hogy elvezessen ehhez a kivételes lehetőséghez, és mondj rá igent!

Szűz

Jóformán varázsütésre megszabadulhatsz egy régóta kínzó, kellemetlen problémától. Hirtelen csodálatos hangulatban találod magad, és újra hinni kezdesz abban, hogy történhetnek veled jó dolgok, és fognak is! Egész hétvégén lépten-nyomon szerencséd lesz. Összejönnek azok, amik korábban nem sikerültek, elérhető közelségbe kerülnek a vágyaid. Mindenki kedves veled, kisebb-nagyobb meglepetésekkel lepnek meg. Sőt, akár nyereménynek köszönhetően, de pénz is ütheti a markodat.

Halak

Leginkább a szerelemben mosolyog rád a szerencse, Halak. Ugyanis egyedülállóként megismerheted az igazit! Úgy képzeld el, mint a Szerelem a végzeten című filmben, és talán épp egy karácsonyi vásáron találkozol álmaid szerelmével. Csak ti inkább menjetek biztosra, és hívd el őt randizni! A párban élők sem szenvednek hiányt romantikából, és egy ritka különleges ajándékot kaphatnak a jegy szülöttei: egy vallomást, egy ígéretet, egy régi vágy megvalósulását vagy talán egy jegygyűrűt!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves