Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TÍZMILLIÓSZOROS NAP

3 csillagjegy, aki pénzhez jut a tízmilliószoros napnak köszönhetően

2023. június 04.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy tízmilliószoros nap
3 csillagjegy, aki pénzhez jut a tízmilliószoros napnak köszönhetően
© Shutterstock

Nem akármire számíthat három csillagjegy az év második tízmilliószoros napján: váratlanul pénzhez juthatnak!


Június 4-ére esik a Saka Dawa Düchen, a születés, a halál, a megvilágosodás napja, amikor Buddha születésnapját ünneplik. Ez a négy tízmilliószoros nap egyike, mikor a teremtő energiák tízmilliószoros erővel hatnak. Ez idén egybeesik a Nyilas teliholddal. A következő 3 csillagjegy számára különösen emlékezetes lehet ez az időszak, mivel pénzhez juthatnak, éppen ezért különösen megéri nekik vizualizálni, és kimondani az anyagiakkal kapcsolatos vágyaikat.

Skorpió

Egy összejövetelen, vagy valamilyen programon történő részvétel során megismerkedhetsz egy-két olyan személlyel, akik hozzásegíthetnek a vágyaidhoz. Üzleti lehetőséget kínálhatnak, vagy akár álmaid munkáját. Még az is lehet kedves Skorpió, hogy egy gyors befektetésnek köszönhetően rövid időn belül pénzhez juthatsz. Ha van valaki, aki tartozik neked, akkor nagy valószínűleg visszakapod kölcsönadott összeget.

Vízöntő

Talán az egyik barátod, vagy rokonod kölcsön adhat neked, de az lehet, hogy ajándékba ad egy kis pénzt, és ez épp kapóra jön. Amennyiben üzlettel foglalkozol, vagy szeretnél saját vállalkozást indítani, olyanokkal ismerkedhetsz meg, akik ebben a segítségedre lehetnek. Ha azonnali bevételre lenne szükséged, érdemes lehet meghirdetni azt, amire otthon nincs szükséged, mert most villámgyorsan eladhatod.

Halak

Nézz a lábad elé, Halak, mert most tényleg a lábad előtt heverhet a pénz. Talán az utcán találva, vagy egy nyereménynek köszönhetően, de nem várt bankók hullhatnak az öledbe. Érdemes odafigyelni a megérzéseidre, és akár próbára tenni a szerencsédet, mert meglepő forrásokból juthatsz egy kis bevételhez. Még a régi ruháidat, táskáidat is ajánlott lehet átnézni, mert pénz lapulhat bennük. Mások pedig talán már a hétvégén élvezhetik a munkahelyi bónuszt, vagy bármiféle jutalmat a jól megérdemel munkájukért.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves