Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GOOD NEWS

3 csillagjegy, aki óriási örömhírt kap a hétvégén

2023. augusztus 19.

2 perc olvasás

ELLE

3 csillagjegy, aki óriási örömhírt kap a hétvégén
© Shutterstock

Az ünnepi hétvége felejthetetlennek bizonyul ennek a három csillagjegynek, hiszen olyan öröm éri őket, amire talán nincsenek is felkészülve.


A Merkúr az Oroszlánban jár, ahogy a Vénusz is, miközben a Mérleg a Holdban, és ezek össze fantasztikus lehetőségeket teremthetnek, amiket vétek lenne kihagyni. Nagyon szerencsésnek érezheti magát ez a 3 csillagjegy, mivel a horoszkóp szerint óriási örömhírt kapnak a hétvégén.

Bak

Amit a hétvégén teszel, az nagy hatással lesz másokra. Nem is gondolnád, hogy egy apró kedvesség, szívesség, bármiféle jó cselekedet milyen elképesztő dolgokat eredményezhet, de hamarosan megtudod! Azonkívül, hogy szert teszel néhány csodálóra, valaki megdöbbentő módon fejezi ki a háláját neked. Nem is számítasz rá, de hatalmas dolgot tehet érted, és hozzásegíthet a vágyadhoz, megadhatja azt, amit szeretnél. Most jó tett helyébe, tényleg jót várhatsz.

Vízöntő

Nem akármilyen hír jut el hozzád a hétvégén, kedves Vízöntő! Minden esély megvan arra, hogy pénzzel kapcsolatos örömhírt kapsz. Talán megemelik a fizetésedet, vagy egy ingatlaneladásnak, befektetésnek, esetleg öröklésnek köszönhetően jelentős pénz ütheti a markodat. Még az is lehet, hogy egy olyan üzlet van kilátásban, ami megváltoztathatja az életedet, de annyi bizonyosnak látszik: bekopogtat hozzád a bőség.

Oroszlán

Végre megérkezik a hír, amire vártál, Oroszlán! Megkaphatod álmaid munkáját, vagy az előléptetést, esetleg egészséggel kapcsolatban érkezhet kedvező hír. Még az is lehet, hogy egy régóta fennálló probléma oldódik meg. Bárhogy is legyen, egyszerre kerülnek le a terhek a válladról, és fogod magadat boldognak, felszabadultnak érezni. Újra képes leszel pozitívan gondolkodni, és derűsnek látni a jövődet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves